Αποκλειστικό! Αποστόλης Τότσικας: Όταν ήταν… ζευγάρι με την Ασημίνα από τις Άγριες Μέλισσες

4 Μαρτίου 2020 08:39

Τοτσ

Η Έλλη Τρίγκου μπορεί να έγινε περισσότερο γνωστή μέσα από την πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Άγριες Μέλισσες, όμως έχει συμμετάσχει σε επιτυχημένες παραστάσεις στο θέατρο αλλά και σε δυο ταινίες. Σε μια από αυτές τις κινηματογραφικές δουλειές, η τηλεοπτική Ασημίνα συνεργάστηκε με τον Αποστολή Τότσικα και οι δύο τους υποδύονταν το ζευγάρι.

Τοστ

Ο τίτλος της ταινίας ήταν Από την αρχή (μικρού μήκους ταινία) και τα γυρίσματα είχαν πραγματοποιηθεί στην Κέα.

Βραβευμένη με Χρυσό Λέοντα στο Διεθνές φεστιβάλ διαφήμισης στις Κάννες, η ταινία «Από Την Αρχή», σε σενάριο Μυρτώς Κοντοβά είναι μια συναρπαστική ιστορία αγάπης που ξεκινά με τον πιο γλυκό τρόπο.

Ο Φίλιππος (Αποστόλης Τότσικας) δεν πιστεύει στον έρωτα και στις σχέσεις που κρατούν πάνω από μια βραδιά. Όλα αυτά μέχρι που μια μέρα, ανοίγοντας μια σοκολάτα και βάζοντας στο στόμα του το πρώτο κομμάτι, μεταφέρεται σε ένα άγνωστο καλοκαιρινό ειδυλλιακό σκηνικό. Εκεί γνωρίζει τη Δανάη (Έλλη Τρίγγου) και την ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Η εμμονή του με αυτήν γίνεται τόσο μεγάλη που στο τέλος πείθεται πως αυτή η γυναίκα είναι υπαρκτή και αποφασίζει να ψάξει να την βρει. Ταξιδεύοντας ξανά και ξανά στο ονειρικό του μέρος, κάθε φορά ζει αυτόν τον φανταστικό έρωτα, από την αρχή…

Η μικρού μήκους ταινία ήταν πολύ επιτυχημένη και ο Αποστόλης Τότσικας με την Έλλη Τρίγγου υποδύθηκαν πολύ επιτυχημένα το ζευγάρι, τόσο που κάποιοι πείστηκαν ότι αυτό συνέβη και στην πραγματικότητα.

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς ο ηθοποιός ήταν ήδη με τη σύζυγό του, τη διάσημη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη, με την οποί απολαμβάνουν την προσωπική και οικογενειακή τους ευτυχία.