Αποκλειστικό! Αργυρός – Φουρέιρα: Τέλος!!! Την άφησε στα κρύα του λουτρού Την άδειασε και επέστρεψε στην Αλεξάνδρα 

Δημοσιεύθηκε: 24 Αυγούστου 2020 11:00
Αποκλειστικό! Αργυρός – Φουρέιρα: Τέλος!!! Την άφησε στα κρύα του λουτρού  Την άδειασε και επέστρεψε στην Αλεξάνδρα 

Το ειδύλλιο του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Ελένη Φουρέιρα είναι από αυτά που απασχόλησαν όσο λίγα την ελληνική σόουμπιζ, παρότι κανείς από τους δύο δεν το παραδέχτηκε ποτέ.  Ήταν, έτσι κι αλλιώς, ένα ειδύλλιο που κράτησε πολύ λίγο, καθώς, όπως λένε οι πληροφορίες, τελείωσε ήδη με τον τραγουδιστή να επιστρέφει στην πρώην αγαπημένη του, στην Αλεξάνδρα Φωτοπούλου. 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας άνθρωπος που δεν μιλάει ποτέ για τα προσωπικά του και αυτό είναι κάτι που ο ίδιος έχει επιβέλει στον εαυτό του μετά τη λήξη της σχέσης του με την Κατρίνα Τσάνταλη, μιας σχέσης που εν πολλοίς ατύχησε λόγω και της δημοσιότητας που πήρε. Με τον ίδιο διακριτικότρόπο χειρίστηκε ο τραγουδιστής και τη σχέση του με την Ηλιάννα Παπαγεωργίου, μια σχέση που πήρε τεράστια δημοσιότητα. 

Όχι όμως και με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, το πανέμορφο μοντέλο που πριν από λίγους μήνες ταξίδεψε μαζί του για να γνωρίσει την αδελφή του και να περάσουν όλοι μαζί λίγες μέρες στο Άμστερνταμ. 

Φουρέιρα… για λίγο

Πριν από λίγες εβδομάδες άρχισαν να κυκλοφορούν οι φήμες ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται, δεν κυκλοφορουσε πλέον με την όμορφη Αλεξάνδρα, αλλά με μια άλλη γυναίκα, και μάλιστα καθόλου τυχαία. Ο λόγος φυσικά για την Ελένη Φουρέιρα, με την οποία πράγματι ο τραγουδιστής είχε έρθει πολύ κοντά τον τελευταίο καιρό. Οι δύο τους πήγαιναν παντού μαζί και σχεδόν αδιαφορούσαν για τα αδιάκριτα βλέμματα, έχοντας ως άλλοθι της συνεργασία τους και τη φιλική τους σχέση. Ο κόσμος, όμως βούιζε. 

Και τελικά, αυτό το ειδύλλιο, πριν καν προλάβει να επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί, διαλύθηκε. Όπως λένε πολύ έγκυρες πηγές από το περιβάλλον του τραγπουδιστή, όλο αυτό το διάστημα εκείνος δεν έπαψε ποτέ να είναι σε επαφή με την Αλεξάνδρα και ο χωρισμός τους αποδείχθηκε τελικά απλώς συγκυριακός. Έτσι, εκείνος αποφάσισε να μην συνεχίσει το φλερτ του με την Ελένη Φουρέιρα και να επιστρέψει στη γυναίκα που όπως όλα δείχνουν του έχει πραγματικά κλέψει την καρδιά. 

Η ίδια η Ελένη Φουρέιρα είναι άγνωστο πώς το πήρε, πάντως όπως λένε οι ίδιες πηγές, ο κωνσταντίνος Αργυρός δεν της άφησε πολλά περιθώρια, καθώς ξ απόφασή του να επιστρέψει στην Αλεξάνδρα ήταν οριστική και αμετάκλητη…