Αποκλειστικό! Έκτακτη σύσκεψη στο Οpen για την παταγώδη αποτυχία του τηλεπαιχνιδιού με τον Αλέξη Γεωργούλη

5 Οκτωβρίου 2020 12:02

Μπορεί να ανακοινώθηκε μετά βαΐων και κλάδων όμως μία εβδομάδα μετά η απογοήτευση είναι διάχυτη στο Οpen για το τηλεπαιχνίδι Joker με παρουσιαστη τον Αλέξη Γεωργούλη.

Το κοινό δείχνει  να αδιαφορεί για τις τηλεοπτικές ικανότητες του ευρωβουλευτή και ηθοποιού και η τηλεθέαση να μην ξεκολλάει από το 2%. Το project από μόνο του Είναι ένα άνευρο και σχεδόν αδιάφορο τηλεοπτικό προϊόν χωρίς ένταση και αγωνία σε συνδυασμό με έναν παρουσιαστή που ακόμα δεν μπορεί να ξεχωρίσει την υποκριτική την Ευρωβουλή από τα τηλεοπτικά πλατό.

Για την παταγώδη αποτυχία του τηλεπαιχνιδιού έγινε μία έκτακτη Σύσκεψη στις εγκαταστάσεις του Οpen με τους διευθυντές του καναλιού αλλά και τους υπεύθυνους της εταιρείας παραγωγής που ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον. Οι μεγαλύτερες επικρίσεις έρχονται από τον τομέα της ενημέρωσης αφού ο Διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης ξέσπασε κατά των διευθυντών της ψυχαγωγίας που επέλεξαν το τηλεπαιχνίδι να δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με καταστροφικά αποτελέσματα.

Τα σενάρια είναι πολλά με το κυριότερο να είναι εκείνο της σύντομης αυλαίας του τηλεπαιχνιδιού εάν συνεχίζει να καταγράφει  απογοητεύτηκες τηλεθεάσεις. Πάντως παραμένει κοινό μυστικό ότι οι επιλογές στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού έχουν φέρει σε σύγκρουση τα διευθυντικά στελέχη του σταθμού.