Αποκλειστικό: Εκτός αέρα (και πάλι) ο Λιάγκας!

14 Ιουλίου 2020 19:50

Λιάγκας

Οι… μαύρες εποχές της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 αναβιώνουν ξανά για τον Γιώργο Λιάγκα, αυτή τη φορά στον ΣΚΑΪ! Ο γνωστός παρουσιαστής μένει πάλι χωρίς εκπομπή αφού, το «Μεσημέρι», που τώρα παρουσιάζει, δεν πρόκειται να συνεχιστεί. Μάλιστα, φαίνεται πως θα τον διαδεχθεί η Ιωάννα Μαλέσκου, γνωστή και ως «Μενεγάκη της Κρήτης». Βλέποντας την αρνητική τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, ο Λιάγκας, αρχίζει να… ψάχνεται παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο, ενώ οι σχέσεις του με το κανάλι του Φαλήρου δεν είναι οι καλύτερες δυνατές.
Οι αλλαγές στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν παρασύρουν και τον Γιώργο Λιάγκα. Το «Μεσημέρι» θα κοπεί μιας και δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των ιθυνόντων σε ό,τι έχει να κάνει με την τηλεθέαση. Τη θέση του εκτιμάται ότι θα πάρει νέα εκπομπή με την Ιωάννα Μαλέσκου, την ξανθιά παρουσιάστρια, η οποία έχει κάνει το… αγροτικό της στο «Κρήτη TV» και είναι έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της!
Το μυστικό ραντεβού
Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε προ ημερών μυστική συνάντηση, προτάθηκε στον δημοσιογράφο η «μετακόμιση» στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με infotainment πρόγραμμα. Εντούτοις, η απάντησή του υπήρξε αρνητική αφού οι δύο τελευταίες ημέρες της εβδομάδας είναι αφιερωμένες στα παιδιά του και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.
Επιπλέον, δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο στο συμβόλαιό του, που αναφέρει ρητά ότι θα έχει την παρουσίαση καθημερινής εκπομπής ή βραδινού πρότζεκτ (late night, σόου ή παιχνίδι). Ωστόσο, late night εκπομπή δεν είναι δυνατόν να υπάρξει λόγω της έλευσης από τον Σεπτέμβριο του «Big Brother».
Κατόπιν τούτου και με δεδομένο ότι ο Λιάγκας δεν… χωράει στο πρόγραμμα του πρώτου μισού της νέας σεζόν, οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να τον κρατήσουν στον «πάγκο». Σε καμία περίπτωση δεν δείχνουν διάθεση να τον αποδεσμεύσουν. Αντίθετα, θα τιμήσουν το συμβόλαιό τους, που εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι.
Επιπροσθέτως, μετέθεσαν γι’ αργότερα τις συζητήσεις μαζί του σχετικά με την αξιοποίησή του.
«Η χειρότερη συνεργασία μου»!
Αυτό, πάντως, είναι κάτι που ο Λιάγκας δεν βλέπει με καλό μάτι. Του θυμίζει τις εποχές του ΑΝΤ1 οπότε έμεινε εκτός αέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι που τον έχει δυσαρεστήσει. Βλέποντας την ιστορία να επαναλαμβάνεται, φέρεται να είπε σε δικό του άνθρωπο ότι συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ είναι η χειρότερη στην καριέρα του!
Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι οι σχέσεις του με τον σταθμό δεν είναι πλέον οι καλύτερες δυνατές. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες έχει αρχίσει, διακριτικά βέβαια, να αναζητά άλλα κανάλια για να συνεχίσει. Λέγεται ότι ήδη έγινε μία βολιδοσκόπηση με το OPEN όμως προς το παρόν δεν έχει προκύψει κάτι ουσιαστικό. Άλλωστε, δεν είναι καθόλου εύκολο να φύγει από τον ΣΚΑΪ στη δεδομένη χρονική στιγμή.
Πάντως, αν το κανάλι του Φαλήρου δεν τον αξιοποιήσει ούτε στο δεύτερο μισό της νέας σεζόν, ο Λιάγκας μπορεί να ζητήσει βάσει του συμβολαίου του την αποδέσμευσή του από τον ΣΚΑΪ.