Αποκλειστικό! Ελένη Μενεγάκη: Μυστικό ραντεβού στη βίλα του Κυριακού

Δημοσιεύθηκε: 19/02/2020 09:23
Αποκλειστικό! Ελένη Μενεγάκη: Μυστικό ραντεβού στη βίλα του Κυριακού

Πού θα στεγαστεί τηλεοπτικά μετά τον Alpha η Ελένη Μενεγάκη; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που πλανάται στα γραφεία του τηλεοπτικού ρεπορτάζ αλλά και σε όλο τον τηλεοπτικό κόσμο αυτή την εποχή.

Κανείς δεν ξέρει ποια είναι τα επόμενα βήματα της ωραίας Ελένης. Η ίδια δεν αποκαλύπτει ποτέ τις προθέσεις της. Και τα πράγματα που έχει στο μυαλό της τα συζητάει με τον εαυτό της, με τους δικούς της ανθρώπους, και κυρίως με το Ματέο Παντζόπουλο. Πέρα από αυτό, όλα τα ενδεχόμενα φαίνεται ότι είναι ανοιχτά. Αυτή την εποχή η Ελένη σκέπτεται, συζητάει, σκεπτείται ξανά, και συζητάει ακόμα περισσότερο. Μία από αυτές συζητήσεις αποκαλύπτεται σήμερα και είναι μία συνάντηση που είχε η παρουσιάστρια με το Θοδωρή Κυριακού, τον ισχυρό άντρα του τηλεοπτικού σταθμού ANT1. Η συνάντηση αυτή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, έγινε στην έπαυλη του Θοδωρή Κυριακού, στην Κηφισιά. Έγινε μετά από πρόσκληση του ιδιοκτήτη του ΑΝΤ1, μία πρόσκληση την οποία η Ελένη Μενεγάκη δεν θα μπορούσε να αρνηθεί.

Η πρόταση

Όπως λένε οι ίδιες πηγές, οι δύο τους συζήτησαν πολλές ώρες και σε πάρα πολύ καλό κλίμα. Ήταν μια συνάντηση που είχε κατ’ αρχήν διερευνητικό χαρακτήρα, καθώς όπως προείπαμε κανείς δεν ξέρει τις προθέσεις της Ελένης. Όμως, ο Θοδωρής Κυριακού ήταν σαφής στις δικές του προθέσεις: θέλει την Ελένη Μενεγάκη και πάλι στο κανάλι από το οποίο ξεκίνησε τη σπουδαία της καριέρα η παρουσιάστρια.

Και αυτό ακριβώς της είπε: Να επιστρέψει εκεί απ’ όπου ξεκίνησε τη λαμπρή πορεία της για να κλείσει την καριέρα της με έναν εξίσου λαμπρό τρόπο.

Η προσφορά του Θοδωρή Κυριακού, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ήταν πολύ γενναιόδωρη. Πρόσφερε στην παρουσιάστρια μισό εκατομμύριο ευρώ σε ετήσιες απολαβές, συν περίπου άλλα τόσα χρήματα τα οποία θα εισπράττει από χορηγίες και ποσοστά επί των διαφημίσεων που θα παίζουν στην εκπομπή της. Είναι χρήματα που μόνο ο Κυριακού μπορεί να διαθέσει αυτή την εποχή και μόνο εκείνος μπορεί να προσφέρει στην τηλεοπτική αγορά, η οποία ακόμα δεν έχει συνέλθει από το σοκ της οικονομικής κρίσης.

Πέρα απ’ όλα τα άλλα, ο Κυριακού φέρεται να θέλει την Ελένη για την πρωινή ζώνη του σταθμού, εκεί όπου την γνώρισε το κοινό, δηλαδή και την αγάπησε. Εάν αυτό συμβεί, σημαίνει ότι θα φέρει πολλές ανακατατάξεις στο σταθμό και κυρίως αναφορικά με το μέλλον της Φαίης Σκορδά, το οποίο πλέον θα είναι αμφίβολο.

Κανείς δεν ξέρει τι σκέφτεται η Ελένη μετά τη συνάντησή της με τον Κυριακού. Το μόνο βέβαιο, όπως λένε οι πληροφορίες, είναι ότι σκέπτεται σοβαρά την πολύ γενναιόδωρη πρότασή του και δεν αποκλείεται οι τελικές της αποφάσεις να ανατρέψουν για μια ακόμη φορά τα πάντα στο τηλεοπτικό σκηνικό…