Αποκλειστικό! Επέτειος γάμου με εκπλήξεις: Τα κλειδιά στην Ελένη από τον Μάκη

5 Μαρτίου 2020 08:41

Μενεγ

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, όμως στο βράδυ της περασμένης Τρίτης έκανε μια πάρα πολύ τρυφερή ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, μια ανάρτηση πολύ προσωπικού περιεχομένου και πολύ αποκαλυπτική ταυτόχρονα.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια καλοκαιρινή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Μάκη Παντζόπουλου. Η αφορμή για να ανέβει αυτή η φωτογραφία ήταν η επέτειος γάμου του ζευγαριού, όπως μας ενημέρωσε η ίδια η Ελένη Μενεγάκη. Έτσι επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι είναι παντρεμένη με τον αγαπημένο της. Και μάλιστα εδώ και πέντε χρόνια!

“Οι άνθρωποι που θέλουν να σε βλέπουν ευτυχισμένο… σε κάνουν κιόλας! #eleni #5years #love #marriage #family #hapiness”, ήταν τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη για τα πέντε χρόνια γάμου της με το Μάκη Παντζόπουλο.

Η κομβική αυτή επέτειος, γιορτάστηκε από το ζευγάρι, που είχε μαζί του τους πολύ δικούς του ανθρώπους. Τα παιδιά της Ελένης, τη μικρή Μαρίνα, τον καρπό του έρωτά τους, αλλά και τον αδελφό της Ελένης, το Θοδωρή Μισόκαλο. Και φυσικά, δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, κυρίως από την πλευρά του Μάκη Παντζόπουλου, ο οποίος έκανε ένα μεγάλο δώρο στην αγαπημένη του.

Στα χέρια της τα Άχλα

Όπως αναφέρουν πολύ έγκυρες πηγές από το περιβάλλον της παρουσιάστριας και του συζύγου της, αυτή ήταν μια κίνηση που ο Ματέο σκόπευε να κάνει εδώ και καιρό, απλώς αναζητούσε την κατάλληλη ευκαιρία. Και τη βρήκε με την επέτειό τους. Έυσι, μπροστά στους πολύ δικούς τους ανθρώπους, ανακοίνωσε ότι πλέον τα Άχλα, ο μικρός παράδεισος επί γης που δημιούργησε αρχικά ο ίδιος, αλλά στη συνέχεια εξέλιξε με τη βοήθεια της Ελένης, ανήκουν πλέον σε εκείνην.

Η κίνηση αυτή δεν εκπλήσσει όσους ξέρουν καλά το Ματέο και τη σχέση του με την Ελένη. Ο επιχειρηματίας και η παρουσιάστρια μοιράζονται τα πάντα και τα Άχλα δεν είναι απλώς μέσα στα πάντα, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος και για τους δύο τους. Είναι επίσης εκεί όπου γνωρίστηκαν για πρώτη φορά και αργότερα έγιναν ζευγάρι.

Η Ελένη λατρεύει το μέρος και δεν το κρύβει, αφού κυριολεκτικά περνάει τους χειμώνες της περιμένοντας πώς και πώς να αρχίσει τις αποδράσεις της στην Άνδρο. Είναι το καταφύγιό της, το ησυχαστήριό της, εκεί όπου περνάει τα καλοκαίρια της και όχι μόνο. Και βέβαια, είναι ένα μέρος στο οποίο και η ίδια έχει κάνει πολύ μεγάλη οικονομική επένδυση, φροντίζοντας με αυτόν τον τρόπο να εξελιχθεί η ξενοδοχειακή μονάδα τους σε κάτι πολύ ξεχωριστό.

Ο Μάκης Παντζόπουλος δεν το αναγνωρίζει μόνο, αλλά όπως λένε όσοι τον ξέρουν καλά, από ένα σημείο και μετά αισθανόταν ότι τα Άχλα ανήκουν τόσο στην Ελένη όσο και στον ίδιο. Ίσως και περισσότερο στη γυναίκα που αγαπάει, γι αυτό και φρόντισε πλέον να το κάνει και επίσημο. Τα Άχλα, λοιπόν, ανήκουν πλέον στην Ελένη Μενεγάκη, αλλά οι εκπλήξεις της βραδιάς εκ μέρους του Μάκη Παντζόπουλου δεν σταμάτησαν εκεί.

Ο ίδιος ζήτησε και από τον αδελφό της Ελένης, το Θοδωρή Μισόκαλο, με τον οποίο φυσικά διατηρούν κάτι παραπάνω από άριστες σχέσεις, να αναλάβει τη διεύθυνση της ξενοδοχειακής μονάδας, κάτι που όπως λένε οι πληροφορίες, εκείνος δέχτηκε με μεγάλη χαρά. Η Ελένη και ο Θοδωρής είναι πολύ δεμένοι και εκείνος πηγαίνει στα Άχλα πάρα πολύ συχνά, μόνος ή με φίλους του. Ξέρει πολύ καλά πώς δουλεύει η μονάδα και ο Μάκης Παντζόπουλος θεωρεί ότι είναι μια ολόσωστη επιλογή, ένας άνθρωπος απολύτου εμπιστοσύνης, ένας άνθρωπος της οικογένειας και  ένας άνθρωπος που μπορεί να στηρίξει τον ίδιο και την Ελένη.