Αποκλειστικό! Έρχεται συνεργασία ανάμεσα στη Ρούλα Κορομηλά και το Open;

Δημοσιεύθηκε: 18/09/2020 13:15
Αποκλειστικό! Έρχεται συνεργασία ανάμεσα στη Ρούλα Κορομηλά και το Open;

Μία φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλάς τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού open ήταν ικανή για να ανάψει φωτιές στα τηλεοπτικά πηγαδάκια για το τι μαγειρεύετε μεταξύ της παρουσιάστριας και του καναλιού της Παιανίας.

Και όπως λέει και το ρητό δεν υπάρχει  καπνός χωρίς φωτιά και επειδή η Ρούλα Κορομηλά ξέρει πολύ καλά πότε να κάνει την κάθε της κίνηση. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι Ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μέσα από τα γραφεία γνωστής εταιρείας παραγωγής που εδρεύει στον τηλεοπτικό σταθμό Οpen.

Οι πρώτοι Ψίθυροι αναφέρουν ότι η εταιρεία παραγωγής και η Ρούλα Κορομηλά συζητούν μία ενδεχόμενη συνεργασία μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η παρουσιάστρια με την πολυετή και επιτυχημένη πορεία στο χώρο της τηλεόρασης θα αναλάβει το κομμάτι της επίβλεψης των τηλεοπτικών προγραμμάτων που έχει αυτή τη στιγμή και τρέχει η εταιρεία παραγωγής ως σύμβουλος προγράμματος και να κάνει διορθωτικές κινήσεις όπου χρειάζεται. Επίσης αυτό που διαρρέεται από την εταιρία παραγωγής είναι ότι έχει γίνει πρόταση στη Ρούλα Κορομηλά να αναλάβει θέση κριτή στο πολυαναμενόμενο Just the two of us

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT