Αποκλειστικό! Εσωτερική έρευνα στο Open για τα τραγικά λάθη στη νέα καμπάνια του!

Δημοσιεύθηκε: 04/09/2020 10:30
Αποκλειστικό! Εσωτερική έρευνα στο Open για τα τραγικά λάθη στη νέα καμπάνια του!

Το κανάλι μέσω δελτίο τύπου ανακοίνωσε τις νέες εκπομπές και τους παρουσιαστές του σταθμού. Το δελτίο τύπου του open συμπεριλάμβανε και μικρά βιντεάκια με τον εκάστοτε παρουσιαστή να μιλάει για το δικό του «Open».

Δυστυχώς τα βιντεάκια σκότωσαν στα τέσσερα μέτρα την ορθογραφία αφού μπορεί εύκολα κανείς να παρατηρήσει ότι το ελληνικό σημείο στίξης που συμβολίζει το ερωτηματικό  -;- αντικαταστάθηκε άγνωστο γιατί με το αγγλικό ερωτηματικό  -?- το οποίο υπάρχει σε όλα τα βίντεο του σταθμού.

Το δεύτερο λάθος που βγάζει μάτι είναι πως το επίσημο βίντεο για την παρουσίαση της Αννίτας Πάνια το όνομα της παρουσιάστριας γράφεται με δύο Τ και όχι με δύο Ν όπως είναι το σωστό.

Φυσικά αυτά τα τεραστίων διαστάσεων λάθη δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους τηλεθεατές οι οποίοι ανάγκασαν το κανάλι να ανοίξει τα μάτια του και να καταλάβει πως μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα κατάφεραν να σκοτώσουν την ελληνική γλώσσα.

Τα βίντεο για την καμπάνια της νέας τηλεοπτικής σεζόν έχει αναλάβει εξωτερική παραγωγή και τώρα αναρωτιούνται ποιος ευθύνεται για αυτά τα λάθη.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT