Αποκλειστικό: Η Φουρέιρα μπήκε ανάμεσα σε Αργυρό και Αλεξάνδρα

18 Ιουνίου 2020 09:00

Φπυρέιρ

Τα πάνω-κάτω έχουν έρθει τον τελευταίο καιρό στη σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου και η αιτία είναι η Ελένη Φουρέιρα…

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και θέλει να απασχολεί τα ΜΜΕ μόνο με την δουλειά του.

Ωστόσο, πρόσφατα, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Ζάππειο να απολαμβάνει τη βόλτα του με φίλους, αλλά και με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, τη σύντροφό του. Το διάστημα της καραντίνας ο φακός τους είχε απαθανατίσει ξανά σε έξοδο τους για τα απαραίτητα ψώνια.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Φωτοπούλου είναι μαζί ένα χρόνο περίπου, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του video clip «Σε έχω ξεπεράσει» και από τότε είναι αχώριστοι.

Τις τελευταίες μέρες, όμως, η ισορροπία αυτή έχει διαταραχθεί πολύ σοβαρά και αυτό που την έχει διαταράξει δεν είναι άλλο από την Ελένη Φουρέιρα και την πολύ συχνή παρουσία της στη ζωή του τραγουδιστή.

 

Ζευγάρι επί σκηνής

Στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες που ήθελαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα να έχουν αναπτύξει μια πολύ στενή σχέση μεταξύ τους, κάτι που ωστόσο δεν φαίνεται ότι ίσχυε, καθώς και οι δύο τους ήταν δεσμευμένοι εκείνο το διάστημα με άλλους ανθρώπους. Πλέον αυτό φαίνεται ότι ισχύει μόνο για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, καθώς η Ελένη Φουρέιρα έχει χωρίσει οριστικά από τον Αλμπέρτο Μποτία και είναι μόνη. Και πιο περιζήτητη από ποτέ, σε κάθε επίπεδο, προσωπικό και καλλιτεχνικό.

Οι πληροφορίες θέλουν τους δύο καλλιτέχνες να βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου να συνεργαστούν την επόμενη σεζόν σε κάποιο νυχτερινό κέντρο και μάλιστα οι άνθρωποι που ξέρουν καλά πρόσωπα και πράγματα λένε ότι οι δύο τους βρίσκονται πολύ κοντά στη συμφωνία, καθώς θέλουν πολύ να συνεργαστούν.

Παράλληλα, κυκλοφορούν και κάποιες άλλες πληροφορίες, διαφορετικού είδους, που κάνουν λόγο για πολύ συχνές συναντήσεις τους, προσωπικού χαρακτήρα, οι οποίες τους έχουν φέρει αυτή τη φορά πράγματι πολύ κοντά τον έναν στον άλλον.

Φυσικά, οι πληροφορίες γι αυτό το φλερτ δεν άργησαν να φτάσουν στ’ αυτιά της Αλεξάνδρας, η οποία έγινε έξαλλη και ζήτησε αμέσως εξηγήσεις από τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Οι δύο τους είχαν μια μεγάλη και όχι πολύ ευχάριστη συζήτηση, καθώς η Αλεξάνδρα επέμενε και οι εξηγήσεις του Κωνσταντίου φαίνεται ότι δεν την κάλυψαν.

Οι καλά γνωρίζοντες λένε ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός βλέπει πολύ σοβαρά τη σχέση του με τη νεαρή κοπέλα και δεν θα ρισκάριζε να τη χάσει, όμως οι επαφές του με την Ελένη Φουρέιρα γίνονται στο πλαίσιο της δουλειάς του και δεν μπορεί να τις αποφύγει, κάτι που προσπάθησε να εξηγήσει στη σύντροφό του.

Γεγονός είναι ότι κανείς τους δεν μιλάει γι αυτή τη σχέση, καθώς ιδιαίτερα μετά τον ατυχή δεσμό του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο τραγουδιστής είναι απόλυτα αποφασισμένος να κρατάει την προσωπική του ζωή αυστηρά και μόνο για τον εαυτό του και το ταίρι του.