Αποκλειστικό: η κόρη της Δήμητρας Παπαδήμα και του Γιάννη Μποσταντζόγλου κάνει ντεμπούτο στην τηλεόραση

17 Απριλίου 2021 16:00

Το μικρόβιο της υποκριτικής το είχε από την κούνια. Με γονείς την Δήμητρα Παπαδήμα και τον Γιάννη Μποσταντζόγλου αλλά και με ένα δυνατό DNA , η Μαρία-Θαλασσινή Μποσταντζόγλου, θα ήταν αδύνατο να μη ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της.

Η ενζενί παίζει στην νέα παραγωγή της Cosmote tv «42°C». Το ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ είναι μια σειρά μυθοπλασίας υψηλών προδιαγραφών και θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

Είχε  μια πολύ ωραία συνεργασία και με τους πρωταγωνιστές της σειράς. 

Η Μαρία – Θαλασσινή θα κάνει και ένα guest στην πετυχημένη σειρά του Alpha “Μην αρχίζεις την Μουρμούρα”.

Η 25 χρονη καλλονή για να μπορέσει να ακολουθήσει την υποκριτική πήρε σωστές βάσεις από την δραματική σχολή και δε αρκέστηκε στις πλάτες των γονιών της.

“Αυτό που ένιωσα όταν μου ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός είναι ότι θα χαθεί μια επιστήμονας. Επειδή ήταν πολύ καλή μαθήτρια. Θα ήθελα να γίνει επιστήμονας όπως γιατρός αλλά η ζωή της ανήκει” λέει αποκλειστικά στη Δήμητρα Παπαδήμα στο Ciao.

Η Μαρία-Θαλασσινή Μποσταντζόγλου, είχε προτάσεις και για το θέατρο αλλά λόγω κορονοιού όλα πάγωσαν. Ωστόσο θα ήθελε να κάνει κάτι στο θέατρο σε πιο κλασσικά έργα, οπότε δεν αποκλείεται να την δούμε σε κάποιο αρχαίο θέατρο αν ανοίξουν ξανά οι δουλειές στο θέατρο και επανέλθουμε στην κανονικότητα μετά την πανδημία