Αποκλειστικό: Η Μενεγάκη έκανε σαλέ δώρο στον γιο της

6 Φεβρουαρίου 2020 10:12

Μενεγ

Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό ότι έχει δύο ιδιότητες -ανάμεσα στα άλλα ταλέντα της. Είναι πολύ γενναιόδωρη με τους ανθρώπους που αγαπάει και έχει επενδυτικό πνεύμα. Με την τελευταία της κίνηση, συνδύασε και τα δύο… Η παρουσιάστρια έκανε μια αγορά πριν από λίγες μέρες, όχι για τον εαυτό της, αλλά για το γιο της, τον Άγγελο, ο οποίος είναι πλέον ένας έφηβος 17 ετών και σε λίγο καιρό ενηλικιώνεται. Μια αγορά πραγματική επένδυση, καθώς αγόρασε -και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το κτηματομεσιτικό παρασκήνιο- ένα σαλέ στην Αράχωβα, το οποίο και έγραψε στο όνομα του γιου της.

Η παρουσιάστρια είναι γνωστό ότι λατρεύει την Αράχωβα και βρίσκεται το χειμώνα εκεί με κάθε ευκαιρία. Μάλιστα, επιθυμία της είναι να κάνει και κάποιες επενδύσεις επαγγελματικού τύπου, καθώς με το Ματέο Παντζόπουλο μελετάνε εδώ και καιρό το ενδεχόμενο να επεκτείνουν τις ξενοδοχειακές τους δραστηριότητες και στον Παρνασσό.

Προς το παρόν, και αναζητώντας πάντα νέες ευκαιρίες για επενδύσεις, η Ελένη Μενεγάκη ανακάλυψε μια τέτοια: Το υπέροχο σαλέ, που αγόρασε σε τιμή ευκαιρίας, ήταν το ιδανικό δώρο εν όψει της ενηλικίωσης του γιου της, ο οποίος έχει αρχίσει να χαράσσει τη δική του πορεία και ανάμεσα στα πράγματα που αγαπάει πολύ είναι και το snowboard, όπως λένε όσοι τον ξέρουν καλά. Έτσι, πλέον θα έχει την ευκαιρία να πηγαίνει στον Παρνασσό με τους φίλους του, όποτε θέλει και να μένει στο δικό του σπίτι. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό σαλέ, που προσφέρει όλες τις ανέσεις, έχει καταπληκτική θέα και βρίσκεται σε ένα αρκετά απομονωμένο σημείο, ώστε να προσφέρει ηρεμία στους ενοίκους του. Ο Άγγελος, πάντα με την καθοδήγηση της μητέρας του, δεν αποκλείεται να το εκμεταλλευτεί κάποια στιγμή εμπορικά, μπαίνοντας κι εκείνος στον τουριστικό τομέα, που φαίνεται ότι αποτελεί το μέλλον για την οικογένεια της Ελένης…