Αποκλειστικό: Η νύχτα φλέγεται : Εχθροί οι Αργυρός και Οικονομόπουλος!

Δημοσιεύθηκε: 15/07/2020 11:00
Αποκλειστικό: Η νύχτα φλέγεται : Εχθροί οι Αργυρός  και Οικονομόπουλος!

Στην ποδιά της Ελένης Φουρέιρα… σφάζονται ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός! Η συμφωνία της πρώτης με τον τελευταίο για συνεργασία στη νέα σεζόν, άφησε στα κρύα του λουτρού τον δεύτερο και έβαλε… μπουρλότο στις σχέσεις των δύο ανδρών.

Ο Οικονομόπουλος και ο Αργυρός είναι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες της νέας γενιάς, οι οποίοι βρίσκονται την κορυφή. Θεωρούνται από τους εξπέρ της νύχτας–και όχι άδικα- ως τα νέα «καυτά» ονόματα που θα αποτελέσουν τους απόλυτους πρωταγωνιστές στις πίστες τα προσεχή χρόνια. Αμφότεροι ήδη καταγράφουν στο ενεργητικό τους πολλές και σημαντικές επιτυχίες και φυσικά έχουν… στρατιές θαυμαστών, που τους ακολουθούν πιστά.

Όπως είναι φυσικό, ανάμεσα στους δύο ερμηνευτές υπάρχει κόντρα. Δεν είναι παράδοξο. Έχει συμβεί και κατά το παρελθόν μεταξύ καλλιτεχνών που είναι ανταγωνιστές σε τέτοιο επίπεδο. Οι δυο τους δεν διατηρούν προσωπικές σχέσεις, δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ μαζί σε κοινή παρέα ή σε μαγαζί.

Φαίνεται, όμως, πως τα πράγματα πλέον αγρίεψαν. Το παρασκήνιο είναι «χοντρό» και σε αυτό εμπλέκεται και η Φουρέιρα.

Η πρόταση και η «σφήνα»

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, ο Οικονομόπουλος είχε καταθέσει πρόταση στη Φουρέιρα προκειμένου να περιλαμβάνεται στο σχήμα, στο οποίο θα ηγείται στην επικείμενη χειμερινή σεζόν. Θεωρούσε πως με τη συμμετοχή της, το πρόγραμμά τους θα «απογειωνόταν».

Όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, οι μεταξύ τους επαφές ήταν προχωρημένες σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είχαν συμφωνήσει σχεδόν σε όλα και ουσιαστικά το μόνο που απέμενε ήταν η ανακοίνωση της συνεργασίας τους.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι. Λίγο πριν «κλείσει» το deal Οικονομόπουλου και Φουρέιρα, ο Αργυρός μπήκε στη μέση! Πρότεινε και εκείνος συνεργασία στη λαϊκή σταρ, η οποία την έκανε αποδεκτή. Έτσι, οι δύο τους θα εμφανίζονται μαζί τον χειμώνα. Κάποιες φήμες, μάλιστα, υποστηρίζουν πως η σχέση τους ενδέχεται να μην είναι αποκλειστικά επαγγελματική αλλά να έχει και αισθηματικό υπόβαθρο…

Εξοργισμένος!

Ο Οικονομόπουλος, από την πλευρά του, έμεινε εμβρόντητος από τα όσα συνέβησαν. Η κίνηση του Αργυρού να μπει «σφήνα» ανάμεσα σε εκείνον και τη Φουρέιρα, ενώ ήδη γνώριζε ότι οι δύο τους τα είχαν σχεδόν βρει, τον εξόργισε. Μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά που χάνει τη συγκεκριμένη τραγουδίστρια μέσα από τα χέρια του από τον Αργυρό.

Δεν είναι μόνο θέμα γοήτρου –που σίγουρα έχει πληγωθεί. Ο Οικονομόπουλος είναι πλέον αναγκασμένος να αναπροσαρμόσει τα επαγγελματικά του σχέδια και να αναζητήσει άλλες λύσεις για να γεμίσει το σχήμα.

Το σίγουρο είναι πως μετά τα όσα έγιναν, αυτός και ο Αργυρός δεν θα πρέπει να λογίζονται απλά ως ανταγωνιστές αλλά ως εχθροί! Με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.