Αποκλειστικό! Η ώρα της κρίσης για τους διευθυντές του Οpen έφτασε! Ποιοι και γιατί φοβούνται την οργή του Ιβάν Σαββίδη

14 Οκτωβρίου 2020 12:30

Προβληματισμός και βαθιά ανησυχία επικρατεί στους κόλπους του Open λόγω της κακής απόδοσης του ημερήσιου προγράμματος με μοναδική εξαίρεση την Κατερίνα Καινούργιου.

Όλη η μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη κινείται σε μονοψήφια ποσοστά κάτω του 5% το τηλεπαιχνίδι του Αλέξη Γεωργούλη η εκπομπή My Style up με τη Μαρία Μπακοδήμου αλλά και η γυναικεία εκπομπή The booth φλερτάρουν με τηλεθεάσεις που θυμίζουν θερμοκρασίες στο Βόρειο Πόλο 3% 4% και 5%.

Αυτό που ανησυχεί περισσότερο τους διευθυντές του καναλιού είναι η στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης θα κατέβει από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και θα αντιμετωπίσουν την οργή του για την κάκιστη εικόνα που παρουσιάζει το κανάλι τους τελευταίους μήνες. Την τελευταία φορά που αποφάσισε ο ιδιοκτήτης του open ασχοληθεί σοβαρά με το κανάλι ήταν και η στιγμή που έφυγαν η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και ο Τζώνη Καλημέρης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ίδια ζώνη την εποχή που το κανάλι ονομαζόταν Εpsilon κατάφερνε να χτυπήσει τηλεθεάσεις του 20% με την Τατιάνα Στεφανίδου αλλά και τη Ναταλία Γερμανού στο καθημερινό πρόγραμμα και φυσικά με το μισό κόστος τα έξοδα παραγωγής.

Αυτό που ανησυχεί ιδιαίτερα είναι η σιωπή του Ιβάν Σαββίδη τους τελευταίους μήνες και η στιγμή που θα βρεθεί ξανά στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί για να ζητήσει εξηγήσεις  για την βύθιση του καναλιού.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως αν ο Ιβάν Σαββίδης πατήσει το πόδι στο κανάλι πολύ θα είναι εκείνη από τα υψηλόβαθμα στελέχη που θα δουν την πόρτα της εξόδου