Αποκλειστικό! Η ώρα των τελικών αποφάσεων στον Alpha! Ποιοι θα δουν την πόρτα της εξόδου;

Δημοσιεύθηκε: 27 Οκτωβρίου 2020 10:57
Αποκλειστικό! Η ώρα των τελικών αποφάσεων στον Alpha!  Ποιοι θα δουν την πόρτα της εξόδου;

Μεγάλος αναβρασμός υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στον Alpha αφού τα χτυπήματα που δέχεται ο σταθμός εκ των εσω από τους απείθαρχους παρουσιαστές ειναι πολλά.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η συμπεριφορά της Ελεονώρας Μελέτη αλλά και του Νίκου Μάνεση οι οποίοι εξέθεσαν ανεπανόρθωτα τον σταθμό δείχνοντας απειθαρχία απέναντι στους ιθύνοντες που τους καλούσαν για μέρες να σταματήσουν τις δημόσιες αντεγκλήσεις και να κοιτάξουν μόνο τη δουλειά τους.

Το γαϊτανάκι της κακής δημοσιότητας πήραν μετά τους παρουσιαστές και οι δημοσιογράφοι της εκπομπής της ελεονώρας Μελέτη Αφού ο ένας μετά τον άλλον αποχωρούσαν από την εκπομπή κατηγορώντας ο ένας τον άλλον ακόμα και τον Νίκο Μάνεση για κακή συμπεριφορά.

Από την άλλη το ανοιχτό μέτωπο με την Αντελίνα Βαρθακούρη  έπρεπε να κλείσει. Η δημόσια τοποθέτησή του συζύγου της για την κακή συμπεριφορά που έχει επιδείξει το κανάλι απέναντι στην Αντελίνα ήτανε και η καταλυτική στιγμή για την οριστική της παύση από τον σταθμό.

Η λήξη της συνεργασίας της αντζελίνας με τον Alpha με συνοπτικές διαδικασίες ήταν το καμπανάκι που ήχησε ο σταθμός για όλους τους παρουσιαστές. Με τον τρόπο αυτό Οι ιθύνοντες του καναλιού θέλουν να ξεκαθαρίσουν σε όλους τους παρουσιαστές πως η πόρτα της εξόδου είναι ανοιχτή και ανά πάσα ώρα και στιγμή τα συμβόλαια λύνονται και εκείνοι θα βρεθούν εκτός καναλιών. Η ηγεσία του σταθμού θέλει να ξεκαθαρίσει προς όλα τα μεγάλα ονόματα που βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες πως δεν βρίσκονται στο απυρόβλητο και δεν  μπορούν να κινούνται Με τρόπο που προσβάλλει ή θιγει την εικόνα και τα συμφέροντα του καναλιού!

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο σταθμός θα ασχοληθεί επισταμένως με την περίπτωσή του Νίκου Μάνεση και την Ελεονώρας Μελέτη και θα θέσουντους παρουσιαστές προ των ευθυνών τους. Οι φήμες θέλουν ακόμα και την πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη να περνάει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας λόγω της χαμηλής τηλεθέασης!

 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.