Αποκλειστικό: Η Πάολα εκδικείται τον Ρέμο

Δημοσιεύθηκε: 02/12/2019 09:23
Αποκλειστικό: Η Πάολα εκδικείται τον Ρέμο

Μια παλιότερη ιστορία έρχεται να χωρίσει και πάλι τον Αντώνη Ρέμο και την Πάολα, δύο από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές της εποχής μας, δύο ανθρώπους που υπήρξαν φίλοι, αλλά όπως όλα δείχνουν, αυτή η φιλία ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Πάολα δεν έκρυψαν ποτέ ότι τρέφουν τεράστια εκτίμηση ο ένας για τον άλλον. Πριν από καιρό, όμως, ένα συμβάν έβαλε “δυναμίτη” στα θεμέλια της σχέσης τους και όλα δείχνουν ότι αυτό το συμβάν τους “κυνηγάει” ακόμα. Κι αυτό που τους χώρισε μια φορά, έρχεται να τους χωρίσει και πάλι και δεν είναι άλλο από μια πόλη που αγαπούν πολύ και οι δύο: Τη Θεσσαλονίκη.

Παολα

Όλα είχαν ξεκινήσει από μια συμφωνία. Αυτήν που είχε κλείσει η Πάολα με πολύ γνωστό επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης για να εμφανιστεί πριν από μερικές σεζόν στο κέντρο του, ένα από τα διασημότερα της συμπρωτεύουσας. Μέσα σε λίγες μέρες, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν, κι αυτό εξ αιτίας ενός αιφνίδιου θανάτου. Αυτού του Γιώργου Ποζίδη, ενός ανθρώπου που ήταν για την τραγουδίστρια σαν δεύτερος πατέρας της. Ήταν ένα ακόμη βαρύ χτύπημα για την Πάολα που ήρθε αντιμέτωπη με τον θάνατο αγαπημένων της προσώπων άλλες τρεις φορές μέσα σε τρία χρόνια. Το Φεβρουάριο του 2016 έχασε τον λατρεμένο της πατέρα σε ηλικία μόλις 55 ετών μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο και δέκα μέρες μετά το αγαπημένο της φιλαράκι, τον Παντελή Παντελίδη. Και το κακό δεν σταμάτησε εκεί. Ένα χρόνο αργότερα έχασε από καρκίνο την κολλητή φίλη και κουμπάρα της, γυναίκα του μαέστρου της. Κι ενώ η τραγουδίστρια δεν έχει συνέλθει ακόμη από όλες αυτές τις απανωτές απώλειες, έχασε και τον δεύτερο πατέρα της, τον Γιώργο Ποζίδη. Η Πάολα έχει πολύχρονη σχέση με τον γιο του, τον επιχειρηματία Μιχάλη Ποζίδη και έτσι είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά του. Μετά το θάνατο, ήταν χαμένη σε έναν δικό της κόσμο, αρνούμενη να το πιστέψει. Κοντά της βρέθηκαν συγγενείς και ελάχιστοι φίλοι που προσπάθησαν να βρουν λόγια παρηγοριάς, αλλά δυστυχώς η ψυχολογική της κατάσταση είναι πολύ βαριά. Με όλα αυτά τα δεδομένα, ο επιχειρηματίας του κέντρου στη Θεσσαλονίκη στο οποίο είχε κλείσει να εμφανιστεί η Πάολα, έσπευσε να “καλύψει” τα νώτα του και έκανε μια αντιπρόταση στον Αντώνη Ρέμο, καλώντας τον να εμφανιστεί στο κέντρο αντί της Πάολας, πιστεύοντας προφανώς ότι εκείνη δεν θα ήταν σε θέση να αντεπεξέλθει στη δέσμευσή της. ο Ρέμος είπε το ναι. Κι εκεί ήταν που ξεκίνησε η μεγάλη παρεξήγηση.

 

Η εκδίκηση

Όταν το έμαθε η Πάολα, έγινε έξαλλη, καθώς η ίδια δεν είχε κάνει καμία συνεννόηση με τον επιχειρηματία που να υπονοεί έστω ότι δεν θα είναι σε θέση να εμφανιστεί στο κέντρο του. Το χειρότερο απ’όλα είναι ότι θεώρησε πώς όλο αυτό είναι ευθύνη του Αντώνη Ρέμου, που δέχτηκε να την “αντικαταστήσει”. Κάτι που φυσικά δεν ισχύει, καθώς ο Αντώνης Ρέμος δεν είχε ιδέα ότι δεν υπήρξε συνεννόηση με την ίδια και τον επιχειρηματία. Ο Αντώνης Ρέμος, ως άψογος επαγγελματίας που είναι, δέχτηκε μια πρόταση και μάλιστα από τη Θεσσαλονίκη, στην οποία ήθελε έτσι κι αλλιώς να επιστρέψει, καθώς είναι η πόλη στην οποία μεγάλωσε και από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Έτσι, δέχτηκε την πολύ συμφέρουσα γι αυτόν πρόταση, χωρίς να το σκεφτεί πολλές φορές. Επίσης είναι γνωστό σε όλους στη νύχτα ότι ο Αντώνης Ρέμος δεν κάνει κινήσεις πίσω από την πλάτη των συναδέλφων του και όλοι έχουν να λένε πόσο τίμιος και ευθύς είναι μαζί τους. Πιθανώς όμως, η κακή ψυχολογική κατάσταση της Πάολας, λόγω του θανάτου του Ποζίδη, την έκανε να αντιδράσει υπερβολικά και να καταλογίσει στον Ρέμο ευθύνες που δεν του αναλογούν.
Και τώρα τον “εκδικείται”. Πώς; Περίπου με το ίδιο νόμισμα. Η Πάολα έκλεισε εμφανίσεις σε κέντρο πολύ κοντά σε εκείνο στο οποίο εμφανίζεται αυτή την περίοδο ο Αντώνης Ρέμος, το οποίο μάλιστα ανήκε στον πρώην πεθερό της. Η τραγουδίστρια, λοιπόν, ήρθε σε συμφωνία με τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη και θα ξεκινήσει εμφανίσεις σε δικό του κέντρο, κάτι που ερμηνεύεται εν μέρει και ως μια μικρή “εκδίκηση” της Πάολας προς το φίλο και συνάδελφό της.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT