Αποκλειστικό! Η Σκορδά παντρεύεται! Πότε και πού θα γίνει ο γάμος με τον επιχειρηματία

6 Μαρτίου 2020 08:40

Φαίη

Η αποκάλυψη έγινε. Και μάλιστα από πολύ γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, η οποία μοιράστηκε την πληροφορία ότι στη ζωή της Φαίης Σκορδά ετοιμάζεται να γίνει κάτι… μεγάλο. Κι αυτό το μεγάλο δεν είναι άλλο από έναν γάμο με το νέο της σύντροφο…

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην προσωπική ζωή της Φαίης Σκορδά, που μετά από το διαζύγιό της με το Γιώργο Λιάγκα, προχωράει μπροστά. Και όχι μόνη της, αφού στο πλευρό της βρίσκεται πλέον ένας άλλος άντρας που την κάνει πολύ ευτυχισμένη. Τόσο ευτυχισμένη που οι δύο τους είναι αποφασισμένοι, σύμφωνα με πληροφορίες, να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας.

O Νίκος Ηλιόπουλος είναι η νέα σχέση της Φαίης Σκορδά και πλέον βγήκαν στο φως όλα όσα δεν ξέραμε για αυτόν. Ποιος είναι ο άνδρας που βρίσκεται στο πλευρό της παρουσιάστριας, της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 τρία χρόνια μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα; Ο επιχειρηματίας όπως φαίνεται δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz, καθώς ασχολείται με το digital marketing και  οι δυο τους είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο. Πολύ διακριτικά, καθώς αυτό είναι επιθυμία τόσο της Φαίης όσο και του ίδιου. Ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, δυναμικός ωστόσο, με πολλά projects στο δυναμικό του. Αγαπάει την δουλειά του και δεν μπορεί να το κρύψει, μιας και οι περισσότερες φωτογραφίες και στο προσωπικό του προφίλ είναι με τον ίδιο να ασχολείται με την εργασία του. Αυτό μπορεί να αγάπησε και η Φαίη Σκορδά, η οποία είχε ρίξει κάποιες σπόντες πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή της, αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή. Ο Νίκος Ηλιόπουλος φοίτησε σε γνωστό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο και είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθηνών. Μαζί του η Φαίη Σκορδά έχει βρει ξανά το χαμόγελό της και όπως λένε όσοι την ξέρουν είναι πάρα πολύ ερωτευμένη και ευτυχισμένη.

Πότε θα γίνει ο γάμος

Για το πότε οι δύο τους σκοπεύουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, υπάρχουν δύο ενδεχόμενα, όπως πάντα μεταφέρουν πηγές από το περιβάλλον της παρουσιάστριας. Η μια εκδοχή λέει ότι ο γάμος πιθανώς θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, λίγο πριν η Φαίη ξεκινήσει μια ακόμα τηλεοπτική σεζόν. Μια δεύτερη τον τοποθετεί λίγο πριν από τις γιορτές. Σε κάθε περίπτωση όλοι όσοι ξέρουν την παρουσιάστρια λένε ότι θα είναι ένας γάμος πολύ χαμηλών τόνων, καμία σχέση δηλαδή με τον πολυδιαφημισμένο γάμο της με το Γιώργο Λιάγκα, και θα γίνει με την παρουσία των οικογενειών τους και πολύ στενών τους φίλων.

Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια είναι απόλυτα αποφασισμένη να προστατεύσει τη σχέση της από τη δημοσιότητα, μέσα στην οποία ζει η ίδια και φαίνεται ότι τα καταφέρνει αρκετά καλά, καθώς παρότι ζει το νέο αυτό έρωτα εδώ και πολλούς μήνες, το ανακαλύψαμε μόλις πρόσφατα.

Πάντως η Φαίη γνωρίζεται με τους γονείς του αγαπημένου της, όπως κι εκείνος με τους δικούς της και όλοι είναι πάρα πολύ χαρούμενοι, καθώς το ζητούμενο γι αυτούς είναι να είναι τα παιδιά τους ευτυχισμένα.