Αποκλειστικό! Ηλιάνα – Snik: Οι αντιδράσεις για έναν αταίριαστο έρωτα

9 Δεκεμβρίου 2019 08:41

Ηλιάν

Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik να ζουν ένα μεγάλο έρωτα, αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα και το φωτογραφικό φακό, που τους έχει απαθανατίσει ουκ ολίγες φορές, όμως οι αντιδράσεις από το περιβάλλον των δύο τους -και ιδιαίτερα του μοντέλου- φαίνεται ότι είναι πολύ έντονες γι’ αυτό που πολλοί χαρακτηρίζουν «έναν πολύ αταίριαστο έρωτα».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik είναι full in love και δεν το κρύβουν πια. Το μοντέλο-κριτής του GNTM και ο ράπερ μπορεί να είναι μόλις τέσσερις μήνες μαζί, η σχέση τους όμως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Μάλιστα, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να συγκατοικήσουν και να βάλουν σε πολύ πιο σοβαρή βάση την σχέση τους. Πλέον, φαίνεται να μην νοιάζονται για τα αδιάκριτα βλέμματα που θα πέσουν επάνω τους σε δημόσιες εμφανίσεις τους και βγαίνουν όλο και πιο συχνά μαζί. Βέβαια, κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά μέχρι στιγμής για τον μεγάλο έρωτα που βιώνουν, καθώς επιθυμούν να κρατούν όσο μπορούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ηλιάν 

Καυτά φιλιά στη μέση του δρόμου

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι στο Κολωνάκι, να συναντά την Έλενα Χριστοπούλου και τον σύντροφό της Αποστόλη Κώτση, που διατηρεί μαγαζί στο Κολωνάκι. Η τετράδα των ερωτευμένων ζευγαριών κάνει πολύ στενή παρέα και βρίσκονται στον ελεύθερο χρόνο τους συχνά πυκνά. Με casual ντύσιμο και εντελώς άβαφη, η Ηλιάνα δίπλα στον αγαπημένο της Snik έμοιαζε σαν μικρό κοριτσάκι, αφημένο στην αγκαλιά του και έδειχνε να βιώνει την απόλυτη ευτυχία. Τα παθιασμένα φιλιά, ωστόσο, που αντάλλαξαν στη μέση του δρόμου αποδεικνύουν πώς η φλόγα στη σχέση τους καίει δυνατά.

Ηλιάν

Οι αντιδράσεις

Όμως, αυτός ο έρωτας έχει προκαλέσει, όπως λένε άνθρωποι από το πολύ στενό περιβάλλον του μοντέλου, σφοδρές αντιδράσεις από κάποιους ανθρώπους και μάλιστα ανθρώπους που είναι πολύ κοντά στην Ηλιάνα. Και αυτό δεν είναι πολύ παράξενο. Ο έρωτάς της με το Snik εξέπληξε πολλούς (τους πάντες μάλλον), καθώς κανείς δεν περίμενε ότι μετά τον Κωνσταντίνο Αργυρό, το μοντέλο θα πήγαινε στο άλλο άκρο και θα ερωτευόταν έναν ράπερ και μάλιστα έναν ράπερ που αγαπάει να προκαλεί με κάθε κίνηση, τραγούδι και δήλωσή του. Το στιλ των δύο τους φαίνεται εντελώς αταίριαστο και αν κάποιος έλεγε πριν από μερικούς μήνες ότι το λαμπερό μοντέλο και ο ράπερ θα γίνονταν ζευγάρι, μάλλον θα προκαλούσε χαμόγελα. Να που έγινε όμως.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται πολύ κοντά στην Ηλιάνα, όπως λένε οι ίδιες πηγές, προσπαθούν -καθένας με τον τρόπο του- να την αποτρέψουν από την σχέση αυτή, ιδιαίτερα τώρα που φαίνεται ότι σοβαρεύει και η ίδια με τον Snik μένουν τον περισσότερο καιρό κάτω από την ίδια στέγη.

Προσπαθούν να της πουν ότι μπορεί τώρα να είναι ερωτευμένη αλλά θα πρέπει να σκεφτεί όλες τις διαφορές στο lifestyle που έχει από τον ράπερ και ότι μακροπρόθεσμα αυτή η σχέση μπορεί να μην καταφέρει να λειτουργήσει. Η ίδια βέβαια, δεν ακούει κανέναν αυτή την εποχή, καθώς όπως λένε όλοι, την έχει “τυφλώσει ο έρωτας”.

Ηλιάν

Η θέση της μητέρας της

Ένας από τους ανθρώπους που φαίνεται ότι έχει τις μεγαλύτερες αντιρρήσεις για τη σχέση αυτή, είναι η ίδια η μητέρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία προσπαθεί από την πρώτη στιγμή να αποτρέψει την κόρη της από το να συνεχίσει το δεσμό αυτό. Η μητέρα του μοντέλου φαίνεται να πιστεύει ότι η σχέση αυτή δεν έχει κανένα μέλλον και ανησυχεί πολύ για την κόρη της, η οποία δείχνει να μπαίνει κάθε μέρα όλο και πιο βαθιά σε αυτήν.

Όμως, ούτε κι εκείνη έχει καταφέρει να πείσει την Ηλιάνα, η οποία δείχνει να ζει το μεγάλο έρωτα της ζωής της και όπως έκανε μέχρι τώρα στη ζωή της -με το γάμο της στην Αμερική, για παράδειγμα- αυτό κερδίζει τους πάντες και τα πάντα.