Αποκλειστικό: Ίντρικες από το αγόρι του MasterChef Βαΐτσου – Αποστολάκης – Κάτια Ερωτικά μπερδέματα!

Δημοσιεύθηκε: 07/09/2020 09:20
Αποκλειστικό: Ίντρικες από το αγόρι του MasterChef  Βαΐτσου - Αποστολάκης - Κάτια  Ερωτικά μπερδέματα!

Άνω κάτω η οικογένεια του υπουργού

Μέσω της ταξιδιωτικής εκπομπής του ΣΚΑΙ «Οι Θαλασσόλυκοι» φαίνεται ότι ήρθαν πιο κοντά η Κάτια Ταραμπάνκο, η περσινή νικήτρια του Greece’s Next Top Model και ο Γιάννης Αποστολάκης. Το μοντέλο και ο αγαπημένος σεφ, φαίνεται ότι ήρθαν πιο κοντά κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σεφ χώρισε από την ηθοποιό Ελένη Βαΐτσου και ότι πλέον έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή, στο πλευρό της Κάτιας Ταραμπάνκο. «Έχει ξεκινήσει κάτι νέο, ωραίο, καλοκαιρινό στη ζωή μου», δήλωσε το μοντέλο, εννοώντας προφανώς το γνωστό σεφ. Η νικήτρια του GNTM 2, Κάτια Ταραμπάνκο, μάς συστήθηκε στον διαγωνισμό μόδας έχοντας σχέση, η οποία έληξε άδοξα μετά από την άρνησή της στην τηλεοπτική (ναι, το τόλμησε δημόσια) πρόταση γάμου που της έκανε ο τότε σύντροφός της, Γιάννης.Βγαίνοντας από το GNTM το μοντέλο έκανε σχέση με τον συγγραφέα Γιώργο Λάγιο, με τον οποίο και χώρισαν οι δρόμοι τους όταν εκείνη έφυγε για να εργαστεί στο εξωτερικό. Πλέον, η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση και είναι μία από τους «Θαλασσόλυκους» μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη. Οι δύο τους φαίνεται πώς ήρθαν αρκετά κοντά κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους για την εκπομπή και πλέον οι φήμες που τους θέλουν να είναι κάτι περισσότερο από απλοί συνεργάτες «οργιάζουν»!

Το νεαρό μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» και δε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε κάτι σχετικά με τον γνωστό σεφ. Είπε απλώς, ότι έχει κάτι νέο στη ζωή της και είναι καλά.

«Είμαι καλά στη ζωή μου. Έχει ξεκινήσει κάτι νέο, ωραίο, όμορφο, φρέσκο και καλοκαιρινό…», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Χαμός με την Βαΐτσου

Το φλερτ της Κάτιας με το Γιάννη ήταν, όπως λένε οι ίδιες πηγές και η αιτία για να χαλάσει η σχέση του με την ηθοποιό Ελένη Βαΐτσου, μια σχέση που ήταν πολύ σοβαρή και όλοι πίστευαν ότι θα καταλήξει σε γάμο. Μάλιστα, η Ελένη Βαΐτσου όχι μόνο είχε γνωρίσει τους γονείς του Γιάννη Αποστολάκη, τον πρώην υπουργό Άμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη και τη σύζυγό του, Δέσποινα Μαγγελάκη, αλλά είχε κάνει μαζί τους και διακοπές στα Κουφονήσια.  

Κι όλα αυτά το περσυνό καλοκαίρι, όταν η οικογένεια του νεαρού σεφ τη γμώρισε, την αγκάλιασε σαν παιδί της και όλοι πίστεαυν ότι οι δύο τους θα παντρεύονταν σύντομα. Η γνωριμία του Γιάννη με την Κάτια, το φλερτ τους και ο χωρισμός του από την Ελένη έχει αναστατώσει πολύ την οικογένεια, που φέρεται να έχει αντιρρήσεις για την επιλογή του Γιάννη, αλλά και για το τέλος της σχέσης του με την Ελένη. Ένα τέλος για το οποίο δεν μίλησε κανείς τους δημόσια, αν και οι καλά γνωρίζοντες λένε ότι έχει κοστίσει πολύ στην ηθοποιό. 

Όσο για το μέλλον της σχέσης του με την Κάτια, αυτό θα φανεί με τον καιρό… 

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT