Αποκλειστικό! Καινούργιου-Σπυροπούλου: Θερμό Επεισόδιο Στο Νammos

Δημοσιεύθηκε: 03/07/2020 10:00
Αποκλειστικό! Καινούργιου-Σπυροπούλου: Θερμό Επεισόδιο Στο Νammos

Οι διακοπές ξεκίνησαν και φυσικά για την Κατερίνα Καινουργιου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα μπορούσαν να ξεκινήσουν από κάπου αλλού εκτός από τη Μύκονο…

Εκεί, στο νησί των Ανέμων και πιο συγκεκριμένα στην πιο κοσμική του παραλία, την Ψαρού, μπροστά από το Nammos, έγινε και η τυχαία συνάντηση των δύο γυναικών, μια συνάντηση που όσοι ήταν μπροστά θα θυμούνται για καιρό. Κι αυτό, διότι μόνο ευχάριστη δεν ήταν…

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε φυσικά στο νησί με τον αγαπημένο της, τον εφοπλιστή Φίλιππο Τσαγκρίδη-Παναγόπουλο, ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνοδευόταν από έναν 55χρονο Λιβανέζο Κροίσο αγνώστων λοιπών στοιχείων. Και τα δύο ζευγάρια είχαν φτάσει στην Ψαρού με τα σκάφη τους, τα οποία ήταν αραγμένα ανοιχτά της παραλίας, στην οποία αποβιβάστηκαν με τα tender.

 

Χοντρός καυγάς

Μόλις οι δύο παρουσιάστριες ήρθαν αντιμέτωπες η μία με την άλλη, η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να αποφύγει οποιαδήποτε κουβέντα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατευθύνθηκε προς το μέρος της και άρχισε να την μιλάει έντονα και φανερά εκνευρισμένη. Η Κατερίνα έκανε για μια ακόμη φορά προσπάθεια να μην συνεχίσει την κουβέντα, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς η επίθεση της Κωνσταντίνας ήταν σφοδρή. Οι παριστάμενοι άκουσαν τις δύο γυναίκες να λογομαχούν, λέγοντας η μία στην άλλη ότι το πρόβλημα ήταν δικό της, αλλά εκείνη που ήταν πιο επιθετική ήταν η Σπυροπούλου, η οποία έλεγε στην Καινούργιου: “Δεν θέλω να ξαναμιλήσεις για μένα στην εκπομπή σου”, ξανά και ξανά.

Οι δύο συνοδοί τους ήταν εκείνοι που τελικά παρενέβησαν και έδωσαν τέλος στο περιστατικό, με την Κατερίνα Καινούργιου να παραμένει στο μαγαζί, μαζί φυσικά με το Φίλιππο Τσαγκρίδη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το συνοδό της να φεύγουν άρον άρον.

 

Ο λόγος της κόντρας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κόντρα των δύο γυναικών δεν εί αι καινούργια, αλλά λορυφώθηκε πριν από λίγες μέρες, όταν συνέβη το εξής περιστατικό:

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό της στον «αέρα» της εκπομπής της «Ευτυχείτε» το πρωί της περασμένης Τετάρτης, όταν οι συνεργάτες της, της έδειξαν πλάνα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου η οποία δεν θέλησε να προχωρήσει σε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής. Αρχικά, προβλήθηκε ένα βίντεο με backstage πλάνα από το «Just2us» όπου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συμμετέχει φέτος και δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα του «Ευτυχείτε» του Open.

«Με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου ότι η Κωνσταντίνα μίλησε κανονικά στην κάμερα του Alpha και είπε και για τον καυγά της με την Χριστίνα Παππά, στον Alpha που της είχαν φερθεί όπως της είχαν φερθεί. Άρα η Κωνσταντίνα έχει θέμα με το Open από το οποίο προβάλλεται και πληρώνεται αλλά ρωτάω: Ποιο είναι το πρόβλημα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την εκπομπή μας; Είναι προσωπικό με εμένα;», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου. Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια είπε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου της είχε στείλει μήνυμα πριν λίγο καιρό επειδή την είχαν ακυρώσει από καλεσμένη της εκπομπής, γιατί μια μέρα πριν είχε εμφανιστεί σε άλλη εκπομπή.

«Ποιο είναι το πρόβλημα; Είναι προσωπικό με εμάς; Μάλλον έχει ξεχάσει τι έγινε στον Alpha», είπε τέλος η Κατερίνα Καινούργιου και κατέληξε αναφέροντας: Αν θέλετε τη γνώμη μου κακώς ασχολούμαστε»…

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.