Αποκλειστικό! Κόκκινος συναγερμός στο Οpen! Η κάθοδος του Ιβάν Σαββίδη και οι ραγδαίες εξελίξεις στο κανάλι! Ποιοι θα δουν σύντομα την πόρτα της εξόδου

9 Ιανουαρίου 2021 11:28

Ραγδαίες θα είναι σύντομα οι εξελίξεις στο κανάλι με την κάθοδό του Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Open θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του καναλιού περίπου στα τέλη Ιανουαρίου από όπου και θα ζητήσει εξηγήσεις για την κακή πορεία του καναλιού τους τελευταίους μήνες.

Στο κανάλι όπως είναι φυσικό επικρατεί αναβρασμός ανάμεσα στα διευθυντικά στελέχη κ που είναι υπεύθυνα για το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά κυρίως για την κακή πορεία στα νούμερα τηλεθέασης.

Να θυμίσουμε κάπου εδώ πως στις τελευταίες επισκέψεις του καναλάρχη στο Οpen είχε καρατομηθεί με συνοπτικές διαδικασίες η τότε διευθύντρια Άλκηστις Μαραγκουδάκη αλλά και ο γενικός διευθυντής του καναλιού Τζώνη Καλημέρης.

Τώρα όλοι τρέχουν και ο ένας πετάει στον αέρα την καυτή πατάτα των ευθυνών. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ιβάν Σαββίδης θα ζητήσει εξηγήσεις για την κακή πορεία του σταθμού αφού τα μονοψήφια πέφτουν βροχή και σχεδόν όλες οι εκπομπές που έχουν προστεθεί από το Σεπτέμβρη μέχρι και σήμερα στο πρόγραμμα δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα.

Είναι χαρακτηριστικό πως η μεσημεριανή ζώνη αντιμετωπίζει πολύ μεγάλο πρόβλημα με την εκπομπή the booth να κόβεται αφού σημείωνε τηλεθεάσεις κάτω του 5%. Το ίδιο κακή πορεία είχε η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου, η ταξιδιωτική εκπομπή της Δέσποινας Βανδή, ο τραγέλαφος με το τηλεπαιχνίδι Τζόκερ που παρουσίαζε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Και φυσικά θα  αποφασιστεί ποιος κάνει κουμάντο τελικά σε αυτό το κανάλι. Οι διευθυντές που διαχειρίζονται το τηλεοπτικό πρόγραμμα ή ο Νίκος Κοκλώνης με την δική του εταιρεία παραγωγής; το μόνο σίγουρο είναι πως τα διευθυντικά στελέχη του καναλιού έχουν συνασπιστεί και όλα μαζί δείχνουν με το δάχτυλο του Νίκου Κοκλώνη για την αποτυχία στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του σταθμό.