Αποκλειστικό! Κώστας Χαρδαβέλας – Ρούλα Κορομηλά: Μια παλιά κόντρα ξαναφουντώνει

Δημοσιεύθηκε: 20 Φεβρουαρίου 2020 09:23
Αποκλειστικό! Κώστας Χαρδαβέλας – Ρούλα Κορομηλά: Μια παλιά κόντρα ξαναφουντώνει

Μια σπάνια συνέντευξη έδωσε ο πολύ έμπειρος τηλεοπτικά Κώστας Χαρδαβέλας και ανάμεσα σε όλα μίλησε και για τη Ρούλα Κορομηλά και την πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Κορομηλά

«Η Ρούλα έχει μια πίκρα μέσα της γιατί έφυγε από την τηλεόραση και ό,τι άλλο προσπάθησε να κάνει δεν περπάτησε. Λάθος της είναι να χτυπάει τους νέους παρουσιαστές. Δε γίνεται να είμαστε απέναντι στους νέους. Βέβαια η Ρούλα είχε κάνει ένα λάθος και της το είχα πει. Δεν άλλαξε τηλεοπτικό πρόσωπο όταν έπρεπε. Παρέμεινε η Ρούλα των σόου με τις χαριτωμενιές. Μεγαλώνουμε και άρα πρέπει να αλλάζουμε, να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Παρέμεινε show woman αλλά ο χρόνος είναι αμείλικτος». Με αυτά τα σκληρά λόγια μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας για τη Ρούλα Κορομηλά όταν κλήθηκε να την σχολιάσει σε συνέντευξή του, πυροδοτώντας έτσι ένα νέο πόλεμο στη σόουμπιζ.

Για όσους ξέρουν, όμως, αυτός ο πόλεμος δεν είναι και τόσο νέος. Για την ακρίβεια είναι μια πολύ παλιά κόντρα, καθώς οι δύο τους γνωρίζονται από την εποχή πριν ακόμα και από τόν ΑΝΤ1, όταν συνυπήρξαν επαγγελματικά -από πολύ διαφορετικά πόστα φυσικά- στην ΕΡΤ.

Όπως λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τα τηλεοπτικά πράγματα, ανάμεσά τους υπήρχε πάντα μια άτυπη κόντρα, η οποία οφειλόταν στη διαφορά τόσο της ιδιοσυγκρασίας τους, αλλά κυρίως του προσανατολισμού τους στην τηλεόραση. Ο Κώστας Χαρδαβέλας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πάντα πίστευε στην ενημέρωση και ήταν από εκείνους που θεωρούσαν ότι τα λαμπερά σόου και οι υπέρογκες αμοιβές των παρουσιαστών τους «έριχναν» αυτό που εκπροσωπούσε ο ίδιος και στήριζε την τηλεόραση: Την ενημέρωση. Η επίθεσή του αυτή, συνεπώς, δεν αποτελεί και μεγάλη έκπληξη για όσους τον ξέρουν χρόνια και γνωρίζουν τη σχέση του με τη Ρούλα Κορομηλά.


Τι είπε για την Ελένη Μενεγάκη

Ο Κώστας Χαρδαβέλας δεν σχολίασε μόνο τη Ρούλα, αλλά και γενικότερα την τηλεόραση, όπως είναι σήμερα αλλά και όπως ήταν παλιότερα. «Εγώ πιστεύω ότι η σημερινή τηλεόραση είναι πάρα πολύ καλή, σε σχέση με αυτό που κάναμε εμείς παλιά. Ομολογώ ότι κάναμε κίτρινα πράγματα για να πάρουμε τηλεθεάσεις. Κάναμε τέρατα», είπε. «Δεν μπορεί να λένε γιατί υπάρχει το GNMT και το My Style Rocks όταν κάνουν υψηλές τηλεθεάσεις. Κάνουνε τους κουλτουριάρηδες αλλά είναι ψέμα. Όλοι τα βλέπουμε και περνάμε και πάρα πολύ ωραία», συμπλήρωσε.

Και βέβαια, από την κριτική του δεν ξέφυγε η Ελένη Μενεγάκη: «Η Ελένη δεν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό», είπε για την Ελένη Μενεγάκη. «Έχει εγκλωβιστεί σε αυτήν την εικόνα, είναι η περσόνα η συγκεκριμένη η τηλεοπτική που έχει αποδεχτεί ο κόσμος, η γλυκιά κοπέλα, η χαριτωμένη, της διπλανής πόρτας, η αγαπησιάρα. Αυτός είναι ο τύπος της Ελένης. Αν κάνει άλλου είδους εκπομπή νομίζω δεν θα πιάσει», είπε ο δημοσιογράφος.