Αποκλειστικό! Κωστόπουλος – Λιόλου: Δώδεκα μήνες κρυφός έρωτας – Μένει στο σπίτι του στο Κολωνάκι

Δημοσιεύθηκε: 10 Ιανουαρίου 2021 10:00
Αποκλειστικό! Κωστόπουλος – Λιόλου: Δώδεκα μήνες κρυφός έρωτας - Μένει στο σπίτι του στο Κολωνάκι

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος και η κατά 40 χρόνια νεώτερη του τραγουδίστρια, Κατερίνα Λιόλιου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το «The Voice», είναι ζευγάρι.

«Τον έχουν δει τον τελευταίο μήνα πολύ διαχυτικό, πολύ ζεστό με την Κατερίνα Λιόλιου. Δεν ξέραμε ότι είναι μαζί, μέχρι που άρχισαν να κυκλοφορούν δίχως να κρύβουν αυτό που νιώθουν», ανέφεραν οι πηγές της αποκάλυψης. «Όσοι τους έχουν δει μιλούν για πιασμένα χέρια, φιλιά στο στόμα, πάθος που δεν κρύβεται και μάλιστα αυτόν τον έρωτα τον ζουν τις τελευταίες μέρες στο Ντουμπάι. Εκεί, όσοι τους έχουν δει λένε ότι καθόλου δεν κρύβουν το συναίσθημα που νιώθουν και είναι πολύ ζεστοί μεταξύ τους».

Η γνωριμία και ο έρωτας

Πηγές επιβεβαιώνουν ότι η γνωριμία ανάμεσα στον Πέτρο Κωστόπουλο και την Κατερίνα Λιόλιου έγινε πριν από ένα χρόνο τέτοια εποχή. Τότε εκείνη τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο Romeo κι εκείνος ήταν πολύ συχνός θαμώνας εκεί.

Την πρόσεξε αμέσως αν και φαίνεται ότι την είχε ήδη ξεχωρίσει από τότε που εκείνη συμμετείχε στο «The Voice». Οι συστάσεις έγιναν από κοινούς γνωστούς και όπως λένε οι ίδιες πηγές η έλξη ανάμεσά τους ήταν αμοιβαία.

Τότε, όμως, δεν είχε γίνει κάτι, καθώς η Κατερίνα ήταν σε μια άλλη σχέση, αν και όχι ιδιαίτερα σοβαρή. Όταν όμως ξεκαθάρισε τα πράγματα στην προσωπική της ζωή, αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία σε αυτό το φλερτ. Ο Πέτρος Κωστόπουλος, επίμονος όπως είναι πάντα όταν θέλει κάτι, κέρδισε την καρδιά της Κατερίνας και οι δύο τους άρχισαν να βγαίνουν, διερευνητικά στην αρχή, αλλά όλο και πιο συχνά στην πορεία.

Το φλερτ τους εξελίχθηκε σε έναν δυνατό έρωτα που αψηφά τα 40 χρόνια που τους χωρίζουν και μάλιστα όπως λένε πηγές από το πολύ στενό περιβάλλον του εκδότη και της τραγουδίστριας, οι δύο τους μένουν τους τελευταίους τρεις μήνες κάτω από την ίδια στέγη, στο σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου στο Κολωνάκι.

Οι μέρες και οι νύχτες στο Ντουμπάι

Η 26χρονη τραγουδίστρια, που έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, επιβεβαίωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram ότι βρίσκεται στο Ντουμπάι, χωρίς να αποκαλύψει ωστόσο την παρέα της. Η ίδια κοινοποίησε instastories, όπου φαίνεται να διασκεδάζει σε νυχτερινή της έξοδο στο πoλυτελές Nammos Dubai, να παίρνει το πρωινό της στο ξενοδοχείο και να περπατά ξυπόλυτη στην άμμο, στη φημισμένη Red Sand Desert.

Το ζευγάρι έκανε πραγματικές διακοπές σε στιλ “χίλιες και μια νύχτες”, καθώς μένει σε μια πολυτελή σουίτα του καλύτερου ξενοδοχείου της πόλης και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διασκέδασης στο Εμιράτο, το οποίο δεν έχει lockdown λόγω του κορωνοϊού.

Αυτός είναι και ο λόγος που το έχουν προτιμήσει πολλοί από τους πλούσιους συμπατριώτες μας, οι οποίοι περνάνε τις γιορτινές ημέρες εκεί.

Λιόλιου και Κωστόπουλος ζουν ανοιχτά τον έρωτά τους, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και είναι πολύ ευτυχισμένοι. “Η Κατερίνα πετάει στα σύννεφα”, όπως λέει χαρακτηριστικά άνθρωπος που την ξέρει καλά, αφημένη στα έμπειρα χέρια του εκδότη και επιχειρηματία, ο οποίος φαίνεται να είναι εξίσου μαγεμένος μαζί της.

Το μέλλον αυτής της σχέσης κανείς δεν μπορεί να το προδιαγράψει, προς το παρόν όμως και οι δύο ζουν το δικό τους παραμύθι.

Πηγή: περιοδικό Ciao

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.