Αποκλειστικό! Μαρία Καλάβρια – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το παρασκήνιο του χωρισμού

13 Μαΐου 2020 09:00

Καλαβρία

Για λίγο κατάφεραν να μας μπερδέψουν. Όμως, φαίνεται ότι μια σειρά από δηλώσεις τους ξεκαθαρίζουν τα πράγματα και ρίχνουν φως στο παρασκήνιο του χωρισμού της Μαρίας Καλάβρια και του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η πληροφορία κυκλοφορούσε πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαρία Καλάβρια χώρισαν. Εκείνος έφυγε από το σπίτι της και διέγραψαν τις κοινές τους στιγμές από το Instagram. Τίποτε άλλο, ωστόσο, δεν είχε γίνει γνωστό για το φημολογούμενο χωρισμό, μέχρι που ξεκίνησαν οι δηλώσεις.

Πρώτος ήλθε ο Κώστας Φραγκολιάς, προσωπικός φίλος του Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος είπε ότι οι δύο τους δεν έχουν χωρίσει, είναι ακόμα μαζί, απλώς για “επαγγελματικούς λόγους” ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της Μαρίας Καλάβρια, όπου ζούσαν μαζί τον τελευταίο καιρό και να επιστρέψει στο δικό του. «Δεν χώρισαν. Νομίζω είναι μαζί τρία χρόνια. Έμεναν μαζί στην αρχή της καραντίνας. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έπρεπε ο Δημήτρης να φύγει από το σπίτι και να πάει να μείνει στο δικό του. Δεν είχαν πολλές κοινές φωτογραφίες στο Instagram. Δεν νομίζω να είχαν καβγαδάκι, θα μου το έλεγε ο Δημήτρης», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Φραγκολιάς.

Και μάλιστα, για του λόγου το αληθές, στον αέρα της εκπομπής προβλήθηκε και ένα μήνυμα-απάντηση που έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο Instagram, φανερά ενοχλημένος από τα δημοσιεύματα που αφορούν τα προσωπικά του. Όλοι έμειναν με την απορία. Τελικά χώρισε ή δεν χώρισε το ζευγάρι;

 

Ο καυγάς του τέλους

Και τελικά, την απορία ανέλαβε να λύσει, μάλλον αιφνιδιαστικά, η ίδια η Μαρία Καλάβρια, την επόμενη ημέρα το πρωί, εκθέτοντας κατά κάποιον τρόπο τον -πρώην- σύντροφό της.

Η Μαρία Καλάβρια μίλησε μέσω skype στην εκπομπή “Το Πρωινό” και ουσιαστικά ανακοίνωσε το χωρισμό της από το Δημήτρη Αλεξάνδρου:

«Η αλήθεια είναι πως εγώ εξεπλάγην χθες και ήμουν στη δουλειά μου και άρχισαν να χτυπάνε τα τηλέφωνα, εάν χώρισα με τον Δημήτρη, αν κατεβάσαμε τις φωτογραφίες, αν μιλάμε, χίλια δύο πράγματα που δεν ισχύουν. Εγώ σίγουρα με τον Δημήτρη είμαστε σε μια φάση που αποφασίσαμε και είπαμε να μην είμαστε μαζί και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε φίλοι, δεν είμαστε συνεργάτες. Ο Δημήτρης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ποτέ δεν κατεβάσαμε καμία φωτογραφία γιατί με το Δημήτρη στα τρία χρόνια που ήμασταν μαζί είχαμε βάλει από μια φωτογραφία στο προφίλ μας, ο καθένας. Ήταν επιλογή μας γιατί και εμένα δεν μου αρέσει να μοιράζομαι προσωπικές μου στιγμές στο Instagram. Από εκεί και πέρα δεν κατεβάσαμε ουδέποτε καμία φωτογραφία. Είναι κάτι πάρα πολύ πρόσφατο. Ενοχλήθηκα με τα δημοσιεύματα που έλεγαν για τον Δημήτρη, εμένα και τα χρήματα. Για να επιλέξω τον Δημήτρη να είναι 3 χρόνια μαζί μου και τα παιδιά μου σημαίνει ότι το αξίζει. Αποφασίσαμε από κοινού χθες να μην είμαστε μαζί σε προσωπικό επίπεδο, αλλά να παραμείνουμε και συνεργάτες και φίλοι, αυτό δεν αλλάζει. Ο Δημήτρης με βοήθησε να ξεπεράσω την όλη ιστορία με το γάμο μου», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Καλάβρια.

Όπως μαρτυρούν άνθρωποι που ξέρουν καλά το ζευγάρι, η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό υπήρχαν ανάμεσά τους εντάσεις και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε πράγματι μετακομίσει στο σπίτι του, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση και να αποφασίσουν τι να κάνουν.

Όταν όλα αυτά μαθεύτηκαν, η ένταση κορυφώθηκε, με συνέπεια ένα βράδυ πριν από τις δηλώσεις της Μαρίας Καλάβρια να ξεσπάσει ένας -ο τελευταίος- μεγάλος καυγάς ανάμεσά τους και να αποφασίσουν να βάλουν τέλος στη σχέση τους.

Η απόφαση αυτή, όπως λένε οι ίδιες πηγές, ήταν κυρίως της Μαρίας Καλάβρια, η οποία αυτή την εποχή θέλει να θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της τα παιδιά της και τη δουλειά της. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου προσπάθησε να τη μεταπείσει, αλλά στάθηκε μάταιο. Τώρα, αν ο χωρισμός είναι οριστικός ή όχι, απομένει να φανεί στο χρόνο.

Πηγή: CIAO