Αποκλειστικό: Mαύρη χρόνια για την Ελεονώρα Μελέτη! Το αιφνίδιο σπάσιμο του συμβολαίου της από τον ΑLPHA! Kαι το τέλος της από την τηλεόραση

1 Νοεμβρίου 2020 11:01

Στην περίπτωση της Ελεονώρας Μελέτη το τραγούδι “Ότι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο” καθρεφτίζει απόλυτα ότι της συμβαίνει την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Όλα στον ALPHA φέτος ξεκίνησαν με τις καλύτερες προδιαγραφές, με ένα δελτίο τύπου που αποθέωνε  την παρουσιάστρια και μία συνεργασία με τον Νίκο Μάνεση που υποτίθεται ότι θα έφερνε την πρωτιά στην πρωινή ζώνη! Τίποτα από όλα αυτά τελικά δεν συνέβη, αντιθέτως ολα πήγαν στραβά. Η εκπομπή της Ελεονώρας βρίσκεται καθημερινά στην τελευταία θέση στον πίνακα τηλεθέασης για τις πρωινές εκπομπές!

Σαν να μην έφτανε μόνο η κακή τηλεθέαση οι σχέσεις ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Νίκο Μάνεση έφτασαν στο χειρότερο σημείο με τους δύο παρουσιαστές να επιτίθεται ο ένας τον άλλον μέσω τηλεοπτικών εκπομπών άλλων καναλιών. Οι κατηγορίες που ακούστηκαν βαριές για εργασιακό εκφοβισμό απειλές και κακή συμπεριφορά. Οι συνεργάτες της Ελεονώρας Μελέτη ο ένας μετά τον άλλον οδηγούνται σε παραίτηση. Ένα μήνα σχεδόν μετά από την πρεμιέρα της εκπομπής η παρουσιάστρια υποδέχεται στον αέρα του Alpha τους νέους της συνεργάτες. Οι μπηχτές και τα καρφιά ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές είναι πολλά και ιδιαιτέρως δηλητηριώδη.

Μετά από όλα αυτά η είδηση πέφτει σαν βόμβα ότι ο ΑLPHA αποφάσισε όχι μόνο να κόψει την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη αιφνιδιαστικά αλλά και να της σπάσει το συμβόλαιο οδηγώντας οριστικά την παρουσιάστρια εκτός καναλιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι ιθύνοντες του καναλιού δεν θέλησαν καμία περαιτέρω συζήτηση με την Ελεονώρα η απόφαση ήταν ξεκάθαρη και απόλυτη το συμβόλαιο της παρουσιάστριας σπάει και η ίδια οδηγείται σε απόλυση.  Οπως όλα δείχνουν  η παρουσιάστρια δεν θα καλημερίσει αύριο τους τηλεθεατές της αφού μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha κόπηκε εν μία νυκτί και η εκπομπή μαζί.