Αποκλειστικό: Μενεγάκη – Άγγελος Λάτσιος: Η εμμονή του γιου και οι αντιδράσεις

Δημοσιεύθηκε: 22/01/2020 09:22
Αποκλειστικό: Μενεγάκη – Άγγελος Λάτσιος: Η εμμονή του γιου και οι αντιδράσεις

Τις μέρες των Χριστουγέννων, ο Άγγελος Λάτσιος ήταν στον εξωτικές Μαλδίβες, μαζί με την Ελένη Μενεγάκη και το Ματέο Παντζόπουλο, ενώ αλλαγή της χρονιάς έκανε με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο, τον Πέτρο Κωστόπουλο και τα παιδιά του.
Σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε εκείνο το βράδυ η μεγάλη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου, Αμαλία, φάνηκαν κάποια γράμματα στο στήθος του Άγγελου Λάτσιου, τα οποία είναι από το νέο τατουάζ που έχει κάνει ο γιος της Ελένης Μενεγάκη. Ο Άγγελος, όπως είναι γνωστό, έχει ήδη ένα τατουάζ στον ώμο και φαίνεται ότι η αγάπη του γι’ αυτά δεν σταμάτησε εκεί. Αυτό, όμως, όπως λένε όσοι ξέρουν καλά τα όσα συμβαίνουν στην οικογένεια της παρουσιάστριας, έχει προκαλέσει κάποιες εντάσεις ανάμεσα στον ίδιο και τη μητέρα του.

Μενεγ

Οι αντιδράσεις της Ελένης
Η Ελένη Μενεγάκη είναι πασίγνωστο ότι πάνω απ’ όλα στη ζωή της έχει τα παιδιά της. Τα τρία που έχει αποκτήσει με το Γιάννη Λάτσιο και τη μικρή Μαρίνα, την κορούλα που απέκτησε με το Ματέο Παντζόπουλο. Τα τελευταία χρόνια, η σχέση της με τον έφηβο πλέον Άγγελο ήταν τόσο δύσκολη όσο είναι πάντα η σχέση ενός γονιού με τα παιδιά του όταν εκείνα περνάνε τη δύσκολη περίοδο της εφηβείας. Κι όμως, με επιμονή και άπειρη κατανόηση, η Ελένη κατάφερε να φέρει μια ισορροπία σε αυτή τη σχέση και πλέον όλα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά ανάμεσά τους.
Και να που έρχεται η εμμονή του μικρού Άγγελου με τα τατουάζ, να ταράξει και πάλι τις ισορροπίες. Αρχικά εκείνος έκανε ένα τατουάζ στον ώμο, το οποίο η Ελένη αποδέχτηκε και θεώρησε ότι ήταν απλώς μια νεανική τρέλα του μικρού. Είμαστε εξάλλου και σε μια εποχή που τα τατουάζ είναι πολύ της μόδας και σχεδόν όλοι οι νέοι έχουν. Όταν, όμως, ο Άγγελός αποφάσισε να κάνει και το δεύτερο και μάλιστα στο στήθος του, η Ελένη θορυβήθηκε. Και φυσικά τού το είπε, με αποτέλεσμα οι δύο τους να έχουν μια ακόμα κόντρα, απ. Αυτές που ξεσπάνε συχνά ανάμεσα στους έφηβους και τους γονείς τους.
Η Ελένη ζήτησε από τον Άγγελό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να σταματήσει εδώ, λέγοντάς του ότι το τατουάζ είναι ένα μόνιμο σημάδι, το οποίο αφαιρείται πολύ δύσκολα. Του επεσήμανε ότι μεγαλώνοντας μπορεί να το μετανοιώσει και να μην θέλει να το έχει πλέον. Ο Άγγελος την άκουσε, αλλά είχε τη δική του άποψη και όλο αυτό οδήγησε σε μια ακόμη κόντρα, η οποία όμως -όπως πάντα- αντιμετωπίζεται από την Ελένη με πολλή κουβέντα, αγάπη και κατανόηση.

Μενεγ

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.