Αποκλειστικό: Μενεγάκη και Ματέο χτίζουν “Άχλα” στα Κουφονήσια! Το όνειρο της παρουσιάστριας και οι νέες μπίζνες

27 Οκτωβρίου 2020 10:00

Αποφάσισε να μείνει εκτός τηλεόρασης για τη φετινή χρονιά, αν και οι φήμες για επιστροφή της του χρόνου δίνουν και παίρνουν. Εκείνη μέχρι το καλοκαίρι σίγουρα θα μείνει εκτός μικρής οθόνης και ήδη σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της. Βήματα που δεν έχουν καμία σχέση με το τηλεοπτικό κομμάτι, αλλά με ξενοδοχειακές μπίζνες.

Όπως είναι γνωστό, η Ελένη Μενεγάκη έχει ασχοληθεί με την επιχείρηση του αγαπημένου της Μάκη Παντζόπουλου στα Άχλα. Μαζί επέκτειναν το ξενοδοχειακό συγκρότημα χτίζοντας πέντε νέες βίλες όπως είχατε διαβάσει αποκλειστικά στο Spirto. Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης έχει πλέον «μπολιαστεί» με τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις και συζητά σοβαρά το ενδεχόμενο να τις επεκτείνει. Αυτό είναι κοινό μυστικό στην Άνδρο.

Μάλιστα, δημοσιεύματα ήθελαν την Ελένη να συζητά τη δημιουργία νέας ξενοδοχειακής μονάδας εντός του νησιού, μόνο που αποδεικνύεται ότι τελικά… κοιτάει αλλού. Ενδιαφέρον υπήρχε μόνο για επέκταση της μονάδας στα Άχλα που ενδείκνυνται για τον τουρισμό που θέλει στο «Όναρ», αλλά πρόσφορο έδαφος δεν βρήκε και έβαλε στο μάτι άλλες… πολιτείες.

Η Ελένη έχει μαγευτεί από τα Άχλα. Τα θεωρεί τον επίγειο παράδεισό της και μένει τον περισσότερο χρόνο των διακοπών της. Τώρα που είναι και εκτός τηλεόρασης, έχει το δικαίωμα να μείνει και λίγο παραπάνω. Είναι το μέρος που θέλει να μείνει μόνιμα όπως έχει παραδεχθεί.

 

 

Σταθερά τα τελευταία χρόνια

 

Όμως άλλο αυτό και άλλο οι μπίζνες. Η Μενεγάκη έχει βάλει στο μυαλό της να  δημιουργήσει «νέα Άχλα». Και μάλιστα σε τοποθεσία-έκπληξη. Είναι το μέρος που την έχει μαγέψει τα τελευταία χρόνια και πάντα πηγαίνει. Για όσους δεν το γνωρίζουν η Ελένη τα τρία τελευταία χρόνια πάει πάντα διακοπές στα Κουφονήσια. Μάλιστα οι δύο μεγάλες κόρες της είναι ξετρελαμένες με το μέρος, όπως και η παρουσιάστρια.

Η άγρια ομορφιά έχει συνεπάρει την Ελένη που ονειρεύεται εκεί να δημιουργήσει ντα νέα Άχλα. Και να μένει κι εκεί. Χωρίς φυσικά να αφήσει τον επίγειο παράδεισό της στην Άνδρο. Ήδη, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η έρευνα αγοράς έχει γίνει ήδη από την παρουσιάστρια, χωρίς όμως να μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή κάτι συγκεκριμένο. Η προσπάθεια όμως και γίνεται και συνεχίζεται και αυτό είναι σημαντικό.

Για κάποιους δεν ήταν τυχαία η αναφορά της σε μία από τις τελευταίες της εκπομπές στα Κουφονήσια. Ενώ πηγαίνει και σε άλλα μέρη με το φουσκωτό, στάθηκε περισσότερο εκεί στις δηλώσεις της. Και δεν εκθείασε μόνο το μέρος αλλά και τους κατοίκους με αρκετούς από τους οποίου έχει αναπτύξει φιλική σχέση.

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά

 

Αυτή –για όσους δεν το γνωρίζουν- δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη ονειρεύεται «νέα Άχλα» επεκτείνοντας τις μπίζνες της στον χώρο του τουρισμού. Η πρώτη της απόπειρα δεν είχε στεφθεί πάντως με επιτυχία, αφού το κόστος κρίθηκε υπέρογκο. Πριν από δύο χρόνια η Ελένη και ο Μάκης είχαν βάλει στο μάτι μία συγκεκριμένη περιοχή στη Λευκάδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχαν επισκεφθεί μάλιστα την περιοχή, είχαν καθίσει αρκετές ημέρες συνδυάζοντας και τις διακοπές τους, όμως οι επαφές που είχαν δεν κατέληξαν σε συμφωνία, αφού είχαν εμφανιστεί πολλά και ανυπέρβλητα εμπόδια, με κύριο το οικονομικό. Λέτε αυτή τη φορά να αλλάξει το… γούρι;

Πάντως, είναι βέβαιο ότι η Ελένη θέλει να επεκταθεί στον χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Και μας έχει αποδείξει ότι αν θέλει κάτι, το πετυχαίνει.