Αποκλειστικό:Μενεγάκη – Ματέο : Θα παντρεύουν γαλαζοαίματους!

Δημοσιεύθηκε: 30/09/2020 20:31
Αποκλειστικό:Μενεγάκη - Ματέο : Θα παντρεύουν γαλαζοαίματους!

Μια νέα, απρόσμενη τροπή παίρνουν τα επαγγελματικά και επιχειρηματικά σχέδια της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου, οι οποίοι βρήκαν τον τρόπο να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που δημιούργησε στον τουρισμό η πανδημία του κορωνοϊού.

Μετά από την απόφασή της να απέχει για την επόμενη σεζόν από την τηλεόραση και να ασχοληθεί με την τουριστική επιχείρηση που διατηρουν η ίδια και ο σύζυγός της, Ματέο Παντζόπουλος στα Άχλα της Άνδρου, η Ελένη μενεγάκη φαίνεται ότι δεν επαναπαύεται με όσα υπάρχουν και προσπαθεί, πάντα με το Ματέο στο πλευρό της, να βρει έναν τρόπο ώστε να ξεπεράσουν τα μεγάλα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού στον κλάδο του τουρισμού.

Με τις κρατήσεις να έχουν πέσει κατακόρυφα την περασμένη σεζόν, η Ελένη και ο Ματέο κατάλαβαν ότι θα πρέπει να κάνουν μια στροφή για να μπορέσουν να επιβιώσουν και κυρίως για να κάνουν και πάλι κερδοφόρα τα Άχλα.

Κι έτσι, αφού συζήτησαν πολύ μεταξύ τους, αλλά και με ανθρώπους που ξέρουν καλά την αγορά, πήραν κάποιες αποφάσεις για την επόμενη τουριστική σεζόν.

 

Χλιδή και πολυτέλεια στην Άνδρο

Φαίνεται, λοιπόν, όπως λένε οι πληροφορίες, ότι τα Άχλα από την επόμενη σεζόν αλλάζουν και αλλάζουν εντελώς. Βέβαια θα διατηρήσουν τον οικολογικό τους χαρακτήρα, αλλά θα κάνουν μια στροφή προς ένα είδος τουρισμού το οποίο έχει ακόμα πολλή πέραση και δεν επηρεάζεται από τον κορωνοϊό και την πανδημία. Έτσι, η Ελένη και ο Ματέο σχεδιάζουν να διαμορφώσουν την ξενοδοχειακή τους μονάδα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να φιλοξενεί πολυτελής εκδηλώσεις πλουσίων πελατών, όπως γάμους και βαφτίσια.

Στο πλαίσιο αυτής της αλλαγής σκοπεύουν να φτιάξουν μια μαρίνα η οποία θα μπορεί να υποδέχεται τα πολυτελή σκάφη που θα μεταφέρουν τους καλεσμένους, αλλά και ελικοδρόμιο στο οποίο θα μπορούν να προσγειώνονται τα ελικόπτερα. Φυσικά το ζευγάρι έχει πολλές ακόμα αλλαγές υπ’ όψιν του, αλλάγές για τις οποίες έχει ήδη αρχίσει να συμβουλεύεται ανθρώπους που είναι ειδική στη διαμόρδωση τέτοιων χώρων και όπως λένε οι πληροφορίες δεν πρόκειται να λυπηθούν τα έξοδα.

Παράλληλα, η Ελένη Μενεγάκη σκοπεύει να διατηρήσει τη γη στην οποία καλλιεργεί τα βιολογικά της προϊόντα, τα οποία και σκοπεύει να ρίξει στην αγορά.

Τεράστιες λοιπόν η αλλαγές για την Ελένη και το Ματέο και όπως όλα δείχνουν ο ερχόμενος χειμώνας θα είναι αφιερωμένος σε αυτό το πρότζεκτ, κάτι που η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να κάνει με μεγάλη άνεση τώρα που είναι απαλλαγμένη από τις υποχρεώσεις της στην τηλεόραση.

 

 

 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.