Αποκλειστικό! Μετά την δραματική πτώση στην τηλεθέαση για το Πρωινό του ΑΝΤ1 έρχονται σαρωτικές αλλαγές και μία έκτακτη σύσκεψη για το μέλλον της εκπομπής

Δημοσιεύθηκε: 11 Σεπτεμβρίου 2020 11:14
Αποκλειστικό! Μετά την δραματική πτώση στην τηλεθέαση για το Πρωινό του ΑΝΤ1 έρχονται σαρωτικές αλλαγές και μία έκτακτη σύσκεψη για το μέλλον της εκπομπής

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στο επιτελείο του ANT1 για την κατακόρυφη πτώση την τηλεθέαση για την πρωινή ζώνη με την Φαίη Σκορδά

Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης Ίσως να μην έχουν υπάρξει ξανά σε έναρξη τηλεοπτική σεζόν στα 30 χρόνια του ΑΝΤ1.

Είναι τόσο κακή πορεία της εκπομπής που ακόμα και η Ιωάννα Mαλέσκου στον ΣΚΑΪ κατάφερε αρκετές ημέρες να βρεθεί μπροστά από την Φαίη Σκορδά. Δεν είναι λίγοι που παρομοιάζουν την πρώτη αποτυχημένη εβδομάδα για το πρωινό ΑΝΤ1 με τις κακές ημέρες του πρωινού καφέ με παρουσιαστές τον Νίκο Mουτσινά για την Κατερίνα Ζαρίφη.

Στον ANT1 υπάρχει έκτακτη Σύσκεψη για να δουν τι έχει φταίξει και τι δεν πήγε καλά στην πρώτη εβδομάδα και γιατί ο κόσμος δεν έχει επιλέξει την Φαίη Σκορδά! Το πρόβλημα επικεντρώνεται στο πάνελ της εκπομπής αφού η παρουσιάστρια επέλεξε να μην έχει δημοσιογράφους στο πάνελ εκτός από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και στη θέση αυτών να φέρει δύο ηθοποιούς την Κόνι Μεταξά και το Δημήτρη Μοθωναίοςοι οποίοι στον τηλεοπτικό αέρα δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά ανταποκρινόμενη στις ανάγκες μιας πρωινής Ζώνης.

Πρόβλημα για την εικόνα της εκπομπής θεωρούν κάποιοι Ότι δημιουργεί και ο Βαγγέλης Περρής ο οποίος με το ξεπερασμένο χιούμορ του αλλά και με μία οπτική περασμένων δεκαετιών δεν ταιριάζει στο νεανικό στιλ που θέλει να περάσει η εκπομπή.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν δεν ανέβουν τουλάχιστον πέντε μονάδες τα νούμερα τηλεθέασης θα έχουμε δραματικές αλλαγές μπροστά και πίσω από τις κάμερες.