Αποκλειστικό! Ο Αρναούτογλου “έφαγε” πόρτα από τον ΑΝΤ1! Ποιος θα παρουσιάσει την Φάρμα;

27 Νοεμβρίου 2020 12:14

Τις τελευταίες ημέρες πολύς λόγος γίνεται για το ποιος τελικά θα παρουσιάσει το νέο ριάλιτι επιβίωσης Η Φάρμα που θα προβάλλεται από τη νέα χρονιά στον ΑΝΤ1.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έθεσε τον εαυτό του δημόσια διαθέσιμο στον ΑΝΤ1 για την επιστροφή του σε ένα από τα σόου που τον ανέδειξαν  στο Mega.  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  η επιστροφή της Φάρμας στις τηλεοπτικές οθόνες δεν θέλουν να θυμίζει σε τίποτα την προβολή ριάλιτι στο μεγάλο κανάλι. Έτσι ο ΑΝΤ1 δεν επιθυμεί καθόλου την παρουσίαση της Φάρμας να την αναλάβει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και να θυμίζει η επιστροφή του σόου… ξαναζεσταμένο φαγητό.

Στο κανάλι αναζητούν πρόσωπο που θα μπορούσε να δώσει αέρα ανανέωσης στο Reality της επαρχίας αλλά και να μπορεί να ανταποκριθεί στις δυσκολίες της εν λόγω εκπομπής και στην διαχείριση των ανθρώπων που θα πάρουν μέρος. Για αυτούς τους λόγους έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει την Φάρμα ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Πάντως όλοι γνωρίζουν ότι είναι διακαής πόθος του Γρηγόρη Αρναούτογλου να παρουσιάσει το εν λόγω reality κάτι που όπως φαίνεται θα παραμείνει πόθος