Αποκλειστικό! Ο φλογερός έρωτας πασίγνωστου παρουσιαστή με νικητή ριάλιτι! Τα ταξίδια στο εξωτερικό, οι σκηνές ζήλιας και τα ουρλιαχτά στην παραλιακή

Δημοσιεύθηκε: 7 Ιανουαρίου 2021 11:25
Αποκλειστικό! Ο φλογερός έρωτας πασίγνωστου παρουσιαστή με νικητή ριάλιτι! Τα ταξίδια στο εξωτερικό, οι σκηνές ζήλιας και τα ουρλιαχτά στην παραλιακή

Αποτελεί ένα από τα κορυφαία του κουτσομπολιά των τελευταίων εβδομάδων στη σόουμπιζ. Ο έρωτας του πασίγνωστου αλλά υστερικού παρουσιαστή… με τον πανέμορφο νικητή reality.

Η γνωριμία τους έγινε περίπου πριν από ενάμιση με δύο χρόνια όταν μέσα από κοινή παρέα ο παρουσιαστής «εντόπισε» τον αρκετά εμφανίσιμο παίκτρια reality. Ο παρουσιαστής  μέσω κοινών γνωστών έκανε τα πάντα για να γνωρίσει τον εν λόγω κύριο ο οποίος γρήγορα εντυπωσιάστηκε όχι μόνο από το στενό μαρκάρισμα Αλλά και από την άνεση που διαθέτει σε όλα τα επίπεδα.

Λίγες εβδομάδες μετά την πρώτη τους γνωριμία άρχισαν τα υπερπολυτελή ταξίδια του στο εξωτερικό,  τα χλιδάτα ξενοδοχεία της Ελλάδας  και οι «χρύσες»  σαμπάνιες να λούζουν κυριολεκτικά τον νεαρό παίκτη reality!

Όμως τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν όταν ο εν λόγω νεαρός και όμορφος παίκτης Reality αντιλήφθηκε ότι ο παρουσιαστής τον επιδεικνύει σε φίλους και γνωστούς ως τρόπαιο και όχι ως τη σχέση του.

Το επεισοδιακό τέλος στην φλογερή του σχέση δεν άργησε να έρθει με ιστορίες και ουρλιαχτά στην μέση της παραλιακής οδού με τον παρουσιαστή να απειλεί τον εν λόγω κύριο ότι θα τον εξαφανίσει από προσώπου γης εάν τον εγκαταλείψει.

Ο νεαρός και καλογυμνασμένος ( νικητής reality) είχε βρει ήδη την εναλλακτική του αφού μετά τον παρουσιαστή βρέθηκε στην αγκαλιά πασίγνωστου pr manager.

Αυτό που δεν πρόκειται κανείς να ξεχάσει είναι τον παρουσιαστή στην μέση κυριολεκτικά  της παραλιακής με σταματημένο το πανάκριβο αυτοκίνητό του να αγνοεί τα οχήματα που έτρεχαν από δίπλα του με μεγάλη ταχύτητα και να ωρύεται προς τον νεαρο πρώην σύντροφο του.

 

 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.