Αποκλειστικό : όλο το παρασκήνιο για την αναβολή της πρεμιέρας της Φάρμας

Δημοσιεύθηκε: 23 Φεβρουαρίου 2021 13:45
Αποκλειστικό : όλο το παρασκήνιο για την αναβολή της πρεμιέρας της Φάρμας

Η Μήδεια εμπόδισε και την Φάρμα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το νέο reality επιβίωσης του ΑΝΤ1 ,με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, θα ξεκινούσε μετά από εντατική προετοιμασία το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Με τους παίκτες να μπαίνουν στο νέο τους «σπίτι». Αν και όλοι περίμεναν να δούμε την στιγμή να ξεκινάει άλλο ένα τηλεοπτικό project ο καιρός είχε άλλα σχέδια.

Τα χιόνια και ο παγετός εμπόδισαν την υλοποίηση και πήραν μια εβδομάδα παράταση έτσι ώστε  να λιώσουν τα πολλά χιόνια για να μπορέσουν να μπουν οι επίδοξοι παίχτες σε ένα άνετο περιβάλλον. Όλοι έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μπορέσουν να λειτουργήσουν την Φάρμα. Ενώ ιδιαίτερη φροντίδα έδειξαν στα ζώα προκειμένου να μην πάθουν τίποτα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών .

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μπουν οι παίκτες μέσα. Στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου αναμένεται η πρεμιέρα αν δεν έχουμε κάποια άλλη αναβολή. Γιατί οι μετεωρολόγοι κάνουν λόγο για ένα δεύτερο κύμα κακοκαιρίας με χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.