Αποκλειστικό: “Παγώνουν” τα πάντα στο Mega… λόγω κορονοιού

13 Νοεμβρίου 2020 11:48

Ο κορονοϊός πολλές φορές αποτελεί την καλύτερη λύση για να παγώσουν συνεργασίες και επαγγελματικές συμφωνίες.

Στο Mega όπως όλα δείχνουν το πρόγραμμα του σταθμού μπαίνει για τα καλά στο ψυγείο και όχι απλά στο ψυγείο αλλά στην βαθιά κατάψυξη. Η κακή οικονομική κατάσταση της χώρας και το αβέβαιο μέλλον ήταν το κερασάκι της τούρτας για την αναβολή του νέου προγράμματος του μεγάλου καναλιού.

Η απόφαση πάρθηκε από την διοίκηση του σταθμού και έτσι όλα τα σχέδια και οι συμφωνίες που είχαν γίνει για νέες τηλεοπτικές σειρές από Γενάρη μένουν στο συρτάρι! Οι νέες καθημερινές εκπομπές αλλά και βραδινά το show περνάνε και αυτά σε φάση αναμονής αφού κανένας μέχρι στιγμής δεν έχει κληθεί για να υπογράψει το συμβόλαιο του. Η νέα εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη με την υπογραφή της Σεμίνας Διγενή ήταν έτοιμη για γυρίσματα όμως ο κορονοϊός έφερε το πάγωμα και όλα πάνε για τον Γενάρη.

Αυτή τη στιγμή το πρόγραμμα του σταθμού θα βασιστεί μόνο στις ζωντανές ενημερωτικές εκπομπές αλλά και στις ελάχιστες ψυχαγωγικές! Η επανεξέταση του προγράμματος θα γίνει στα τέλη Γενάρη για το εάν τελικά θα ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν από Φεβρουάριο ή θα πάρουν όλα αναβολή για το Σεπτέμβρη.