Αποκλειστικό! Ραγδαίες εξελίξεις στον ALPHA! Αυτή η παρουσιάστρια “τρώει” την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

2 Νοεμβρίου 2020 09:57

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ALPHA μετά από την πρωτοφανή κίνηση του σταθμού να σπάσει το συμβόλαιο της Ελεονώρας Μελέτη και δύο μήνες μετά την πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής ουσιαστικά να την απολύσει!

Όπως όλα δείχνουν ο Αlpha έχει ήδη ετοιμάσει την διάδοχη κατάσταση μετά την απομάκρυνση της Ελεονώρας.

Σύμφωνα με το αποκλειστικο ρεπορτάζ του iciao ο Αlpha είναι ήδη σε συζητήσεις εδώ και αρκετές ημέρες με την Τατιάνα Στεφανίδου την οποία προορίζει για την πρωινή ζώνη του σταθμού ως αντικατάσταση της Ελεονώρας Μελέτη.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ ήταν σε συζητήσεις με το Mega οι οποίες όμως τελευταία στιγμή ναυάγησαν.  Η Τατιάνα έχει πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις ως προς την παραγωγή της εκπομπής της αλλά και τον αριθμό των στενών συνεργατών της που την ακολουθούν πιστά τα τελευταία χρόνια. Οι επαφές του Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες 15 ημέρες όταν ουσιαστικά ξεκίνησαν οι σφοδρότερες συγκρούσεις μεταξύ της Ελεονώρας Μελέτη και του Νίκου Μάνεση! Οι καλά γνωρίζοντες λένε στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια  πως η συμφωνία έχει σχεδόν κλείσει… μόνο ο άγνωστος παράγοντας μπορεί  να φέρει την ακύρωση!