Αποκλειστικό στο CIAO: Αρναούτογλου – Νάνσυ έκαναν μυστικό γάμο στο Λος Άντζελες

Δημοσιεύθηκε: 11/09/2019 13:42
Αποκλειστικό στο CIAO: Αρναούτογλου – Νάνσυ έκαναν μυστικό γάμο στο Λος Άντζελες

Διακριτικοί όπως πάντα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου αποφάσισαν να κάνουν μακριά από όλους και όλα τη σημαντικότερη κίνηση της ζωής τους και να παντρευτούν στο πρόσφατο ταξίδι τους στην Αμερική.

Είναι κάτι που μάλλον δεν περίμενε κανείς, αν και όσοι βλέπουν τον τελευταίο καιρό μαζί το Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Νάνσυ Αντωνίου, λένε ότι ο παρουσιαστής δεν ήταν ποτέ τόσο ευτυχισμένος, όσο στο πλευρό της. Οι δύο τους αποφάσισαν πριν από λίγο καιρό να κάνουν ένα ταξίδι στην Αμερική, αντί να κάνουν τις κλασικές διακοπές που θα περίμενε κανείς σε κάποιο ελληνικό νησί. Και, όπως απεδείχθη, είχαν τους λόγους τους.

Αρναου

Το ζευγάρι πήγε φυσικά στο Λος Άντζελες, απ’ όπου δημοσίευσαν και φωτογραφίες τους, αλλά η Πόλη των Αγγέλων και της σόουμπιζ δεν ήταν ο μόνος τους προορισμός. Όπως λένε πολύ ασφαλείς πληροφορίες από το στενό τους περιβάλλον, έκαναν και μια κοντινή εκδρομή ως το Λας Βέγκας, όπου και… παντρεύτηκαν. Κάτω από άκρα μυστικότητα και με παρόντες μόνο λίγους καλούς τους φίλους έκαναν έναν γάμο όπως οι ίδιοι τον ήθελαν, μακριά από ΜΜΕ και τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ το χαρμόσυνο γεγονός έμαθαν μόνο οι πολύ δικοί τους άνθρωποι στην Αθήνα.

 

Θέλουν ένα παιδί

Για όσους απόρησαν για την κίνησή τους αυτή, γιατί δηλαδή έκαναν τώρα ένα γάμο και μάλιστα με τόση μυστικότητα, η απάντηση είναι απλή: Νάνσυ και Γρηγόρης έχουν αποφασίσει να κάνουν ένα παιδί και προσπαθούν γι’ αυτό τον τελευταίο καιρό. Κι έτσι, θέλησαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους πριν η μεγάλη τους αυτή επιθυμία γίνει πραγματικότητα. Όσο για το λόγο που έκαναν το γάμο με αυτόν τον τρόπο, η απάντηση είναι επίσης απλή: Τόσο ο Γρηγόρης όσο και η Νάνσυ είναι δύο πολύ διακριτικοί άνθρωποι, που δεν επιθυμούν η προσωπική τους ζωή να γίνεται είδηση στα ΜΜΕ. Ιδιαίτερα ο παρουσιαστής, ο οποίος έχει βρεθεί στο παρελθόν στο μάτι του κυκλώνα και έχει δει την προσωπική του ζωή να γίνεται ουκ ολίγες φορές πρωτοσέλιδο, όταν ήταν ζευγάρι με την Κατερίνα Κόκλα.

Αρναου

Όπως λένε οι άνθρωποι που τους ξέρουν, τόσο ο Γρηγόρης όσο και η Νάνσυ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και είναι φουλ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον, ως παντρεμένο ζευγάρι πλέον, ενώ δεν βλέπουν την ώρα να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.