Αποκλειστικό: Τεταμένες ξανά οι σχέσεις ΣΚΑΪ – Ατζούν

5 Μαΐου 2020 14:30

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στον ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν. Το πρόγραμμα που λανσαρίστηκε φέτος και ήταν πανάκριβο δεν πήγε πολύ καλά και το κανάλι ανέκαμψε όταν επέστρεψε στην ενημέρωση, λόγω κορονοϊού.
Αυτό βέβαια δεν μπορεί να συνεχιστεί την επόμενη σεζόν, καθώς η ενημέρωση δεν φέρνει έσοδα. Το πρόγραμμα στην ψυχαγωγία που έκανε την υψηλότερη τηλεθέαση μέχρι σήμερα ήταν το «The Voice», ωστόσο η σχέση του Ατζούν με το κανάλι του Φαλήρου είναι «παγωμένη».
Η, ένα βήμα πριν τη χρεοκοπία, Τουρκία ίσως αναγκάσει τον Ερντογάν για πολύ προκλητικές ενέργειες σε όλα τα επίπεδα και στον ΣΚΑΪ δεν θέλουν τον Ατζούν αλλά θέλουν πολύ το «The Voice». Οι πληροφορίες λένε ότι κάποιοι εντός καναλιού σκοπεύουν να κάνουν πρόταση προς τον Τούρκο καναλάρχη να παραχωρήσει τα δικαιώματα αλλά και την εκτελέση παραγωγής εξ’ ολοκλήρου στον ΣΚΑΪ προκειμένου να προχωρήσει η παραγωγή του talentshow.
Κάτι πάρα πολύ δύσκολο να συμβεί, ιδιαίτερα εάν γνωρίζει κανείς τον τρόπο με τον οποίο κινείται στην αγορά ο Τούρκος παραγωγός.
Σε αναμονή εξελίξεων, λοιπόν…