Αποκλειστικό! Τι είπε ο Ντίνος Χριστιανόπουλος για τον Μανώλη Ρασούλη και προκάλεσε την «έκρηξη» της Ναταλίας Ρασούλη

Δημοσιεύθηκε: 26/09/2019 08:30
Αποκλειστικό! Τι είπε ο Ντίνος Χριστιανόπουλος για τον Μανώλη Ρασούλη και προκάλεσε την «έκρηξη» της Ναταλίας Ρασούλη

Πολύ εκνευρισμένη η κόρη του Μανώλη Ρασούλη, Ναταλία, χθες έκανε μία ανάρτηση για την ανακρίβεια που γράφτηκε στο βιβλίο « Τα εσώψυχα του Ντίνου Χριστιανόπουλου» σχετικά με τον τρόπο ζωής του πατέρα της.

Χριστιαν

Όπως έγραψε: «Αγαπητοί φίλοι παρακαλώ την προσοχή σας διότι είμαι ΕΝ ΕΞΑΛΛΩ!: Μαθαίνω από τον τοίχο του συγγραφέα και στενού φίλου του πατέρα μου Θωμά Κοροβίνη, τον οποίο ευχαριστώ θερμά που το έφερε στη δημοσιότητα όλο αυτό, ότι κυκλοφόρησε βιβλίο από τις εκδόσεις ΙΑΝΟΣ της καθηγήτριας κ. Σωτηρίας Σταυρακοπούλου «Τα εσώψυχα του Ντίνου Χριστιανόπουλου», στο οποίο μεταξύ άλλων ο Χριστιανόπουλος λέει για τον Μανώλη Ρασούλη επί λέξει το εξής ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΨΕΜΑ ότι ο Ρασούλης: «Ήταν αντιπαθέστατος -και- ήταν τραγουδιστής που έβγαλε πολλά λεφτά, και αγόρασε ένα μεγάλο χτήμα στο Πήλιο και είχε τέσσερις υπηρέτριες!».
Θα μιλήσω άμεσα με τις εκδόσεις και την κ. Σταυρακοπούλου. Όμως, αν ο κ Χριστιανόπουλος λέει τέτοια κακοήθη ψέματα και μάλιστα ως εσώψυχά του τα οποία καταγράφονται δημοσίως και τα γραπτά φυσικά μένουν και γράφουν ιστορία, ΑΠΑΙΤΩ ΤΩΡΑ να λογοδοτήσει για να μην το χοντρύνουμε το θέμα νομικά. Διότι αυτό δεν είναι απλώς μια άποψη αλλά ένα ΚΑΤΑΦΟΡΟ ΨΕΜΑ!
Αν πάλι έχει μπερδέψει τα πρόσωπα και τις καταστάσεις εννοώντας άλλον δημιουργό και όχι τον Μανώλη Ρασούλη, ΑΠΑΙΤΩ την απόσυρση της συγκεκριμένης έκδοσης ή την ΑΜΕΣΗ αποκατάσταση του ονόματος του Μανώλη Ρασούλη, ο οποίος δεν βρίσκεται εν ζωή για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, κ.Χριστιανόπουλε και κ.Σταυρακοπούλου!
Ο Μανώλης Ρασούλης ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχε σχέση με το Πήλιο, ΟΥΔΕΠΟΤΕ αγόρασε ιδιοκτησία διότι ήταν ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ κάθετα ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ με αυτή, ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχε δικό του σπίτι, ΟΥΔΕΠΟΤΕ έβγαλε πολλά χρήματα και φυσικά ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχε υπηρέτες. Όσο για το αντιπαθητικός, δεν το σχολιάζω καν. Αν είναι ποτέ δυνατόν!
ΖΗΤΩ και ΑΠΑΙΤΩ ως παιδί του Μανώλη την ΆΜΕΣΗ αποκατάσταση του ονόματός του ΧΘΕΣ!»

ρασούλη

Ωστόσο επειδή η γνωστή τραγουδίστρια είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και φίλοι της διαδικτυακοί την ενημέρωσαν ότι ο Χριστιανόπουλος ενδεχομένως λόγω μεγάλης ηλικίας να μπέρδεψε πρόσωπα και πράγματα, λίγο αργότερα μοιράστηκε με τους φίλους της τον προβληματισμό της χωρίς ωστόσο να κρύψει ότι επικοινώνησε με τον εκδοτικό οίκο και περιμένει απάντηση σχετικά με τη συγκεκριμένη ανακρίβεια που γράφτηκε για τη ζωή του πατέρα της. Συγκεκριμένα έγραψε: «Δεν σας κρύβω ότι είμαι πολύ στενοχωρημένη με όλο αυτό το ζήτημα που πρέκυψε με τον Ντίνο Χριστιανόπουλο και όσα είπε για τον Μανώλη Ρασούλη. Αν τα είπε για εκείνον. Γιατί μία μαθαίνω ότι ο άνθρωπος δεν είναι καλά ούτως ή άλλως, γιατί μία όλος ο κόσμος λέει ότι πάντα έτσι ήταν ο Χριστιανόπουλος, φαρμακόγλωσσος, ότι μπορεί να μπέρδεψε τον Ρασούλη με τον Σαββόπουλο γιατί τα έχει χάσει. Σε κάθε περίπτωση, όλη αυτή η κατάσταση είναι άσχημη και για τον Μανώλη, το να έχουν ειπωθεί τέτοια ψεύδη για εκείνον, το να τον έχουν μπερδέψει με τον Σαββόπουλο -καμία σχέση σε πολλά σημεία- και από την άλλη για έναν ποιητή σαν τον Χριστιανόπουλο ο οποίος ή πικρόχολος είναι, σε βαθμό που δεν ταιριάζει σε ποιητή, ή τα έχει χάσει τελείως σε βαθμό που να μπερδεύει καταστάσεις, πρόσωπα και γεγονότα, άρα άντε να διαβάσεις στα σοβαρά και τις υπόλοιπες 1000 σελίδες των εσώψυχών του. Τραγικές αδιέξοδες καταστάσεις. Με τι καρδιά να τρέχεις ένα γέρο άνθρωπο που ή ψεύδεται ή τα έχει χάσει και με τι καρδιά από την άλλη να διαβάζεις για τον πεθαμένο πατέρα σου που ήταν βαθειά ιδεολόγος και δοτικός μένοντας πάντα άφραγκος βοηθώντας τους γύρω του και συνειδητά αντίθετος στην ιδέα της ιδιοκτησίας, παλεύοντας με πάθος και τιμιότητα και πληρώνοντας όλα τα τιμήματα, ότι ήταν αντιπαθητικός, πλούσιος με κτήματα και υπηρέτες;..
Προς γκρεμός και πίσω ρέμα».

Ρασουλ

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT