Αποκλειστικό: ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΛΗ

Δημοσιεύθηκε: 23 Ιουλίου 2020 17:00
Αποκλειστικό: ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΛΗ

Αίσθηση και πολλά σχόλια έχει προκαλέσει η πρόσφατη φωτογραφία του Τόλη Βοσκόπουλου, την οποία δημοσίευσε η Άντζελα Γκερέκου, καθώς ο κορυφαίος τραγουδιστής δείχνει κυριολεκτικά αγνώριστος!
Ο Βοσκόπουλος, που σε λίγες ημέρες –συγκεκριμένα στις 26 Ιουλίου- θα γίνει 80 ετών, έχει αλλάξει πάρα πολύ.
Tο στιγμιότυπο, το οποίο ανάρτησε η σύζυγός του στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, είναι από έξοδο που πραγματοποίησαν την Τετάρτη σε ταβερνάκι στη Χαλκίδα. Η Γκερέκου έβγαλε τη φωτογραφία λίγο πριν έρθει το φαγητό τους.
Ωστόσο, αυτό που τραβάει την προσοχή όλων είναι η εμφάνιση του «πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού». Φορώντας μπλε μπλούζα με λευκές ρίγες τύπου πόλο και γυαλιά, ο Βοσκόπουλος φαίνεται να έχει αδυνατίσει αρκετά το τελευταίο διάστημα.
Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά από την εικόνα που είχαν όλοι για εκείνον, που σίγουρα πολλοί δεν θα τον αναγνώριζαν αν τον έβλεπαν στον δρόμο!


Ανησυχία
Η φωτογραφία που κοινοποίησε η πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, είναι αλήθεια ότι ανησύχησε τους θαυμαστές του.
Η αμέσως προηγούμενη εικόνα του Βοσκόπουλου είχε δημοσιευθεί στις 26 Μαρτίου στον δικό του λογαριασμό. Και σε αυτήν ήταν μαζί με την Γκερέκου, στην οποία έδινε ένα γλυκό φιλί. «Χρόνια πολλά αγάπη μου μοναδική!», έγραφε στη λεζάντα που συνόδευε το τρυφερό στιγμιότυπο. Σε αυτή τη φωτό, πριν από περίπου 3,5 μήνες, ο λαϊκός ερμηνευτής δεν φαίνεται να έχει χάσει βάρος.
Υπενθυμίζεται πως ο Βοσκόπουλος είχε επιστρέψει στη νυχτερινή Αθήνα τον Φεβρουάριο και πραγματοποιούσε εμφανίσεις στο «Baraonda». Ωστόσο, το πρόγραμμα σταμάτησε έπειτα από λίγες εβδομάδες αφού το κέντρο έκλεισε λόγω των μέτρων της κυβέρνησης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.