Αποκλειστικό! Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Ο «Έρωτας Μετά» έφερε φουρτούνες στο ζευγάρι

Δημοσιεύθηκε: 6 Δεκεμβρίου 2019
Αποκλειστικό! Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Ο «Έρωτας Μετά» έφερε φουρτούνες στο ζευγάρι

Μπορεί η σειρά «Έρωτας Μετά» να είναι μια από τις μεγάλες επιτυχίες της σεζόν και ιδιαίτερα για τη Βάσω Λασκαράκη, αλλά οι ερωτικές της σκηνές με το συμπρωταγωνιστή της, Αντώνη Καρυστινό, έφεραν αναταραχή στο γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Μπορεί τις τελευταίες πέντε σεζόν να υποδυόταν μία αφοσιωμένη μητέρα και σύζυγο στο «Σόι σου», αλλά φέτος τη βλέπουμε σε έναν κόντρα ρόλο. Ο λόγος, φυσικά, για τη Βάσω Λασκαράκη η οποία ενσαρκώνει την Άννα Μακρίδη στη σειρά «Έρωτας Μετά», στην οποία και έχει αρκετές ερωτικές σκηνές με το συμπρωταγωνιστή της, Αντώνη Καρυστινό.

Η χημεία ανάμεσά τους είναι ολοφάνερη και βγαίνει στην οθόνη, κάτι που φυσικά κάνει το αποτέλεσμα πολύ καλύτερο και εξαιρετικά πειστικό. Ο ίδιος ο Αντώνης Καρυστινός έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τη συμπρωταγωνίστριά του, δηλώνοντας πολύ ευχαριστημένος που έχει εκείνη το συγκεκριμένο ρόλο: «Δεν είχαμε δουλέψει ξανά μαζί, αλλά γνωριζόμασταν λόγω χώρου. Την ήξερα μέσα από τις κωμωδίες που έκανε και είναι αυτό που και εγώ υποστηρίζω.

Δεν πρέπει να βιάζονται να μας ταξινομήσουν, γιατί αγαπήσαμε το ότι μπορούμε να αλλάζουμε ρόλους και η Βάσω το πέτυχε αυτό φέτος. Μπήκε σε αυτό το ταξίδι και τα καταφέρνει πάρα πολύ καλά, γιατί είναι πάρα πολύ καλή ηθοποιός, συνεργάσιμη, γενναιόδωρη και έχει πάντα κάποιες προτάσεις να κάνει. Είμαι χαρούμενος που είναι σε αυτό το ρόλο», είπε.

Όλα αυτά, όμως, φαίνεται ότι δεν κάνουν εξίσου χαρούμενο και τον Λευτέρη Σουλτάτο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού, ο σεφ είναι έξαλλος με τις ερωτικές σκηνές της συζύγου του, κάτι που δεν είχε ξαναδεί στο παρελθόν και αντέδρασε σε αυτές πολύ έντονα.

Λασκαρ

«Προσπαθεί να καταλάβει»

«Ο σύζυγός μου καταλαβαίνει ότι όλο αυτό είναι μια δουλειά. Το έχουμε συζητήσει. Του έχω εξηγήσει. Και πραγματικά προσπαθεί να κατανοήσει και είναι δίπλα μου και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Γιατί είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός και πάρα πολύ βοηθητικός», είπε η ίδια η Βάσω Λασκαράκη πριν από λίγες μέρες, όταν είχαν ήδη ξεκινήσει οι αντιδράσεις του συζύγου της.  Πρόσθεσε ότι και γι’ αυτή είναι ένα δύσκολο εγχείρημα όλο αυτό. «Είναι ένα πολύ δύσκολο σίριαλ με δύσκολα γυρίσματα. Είτε πρόκειται για ερωτικές σκηνές, είτε για σκηνές κηδείας, κλάματος, ξύλου. Γενικώς είναι ένα πολύ δύσκολο σκοτεινό γύρισμα όλο αυτό».

Όπως λένε οι πληροφορίες, η μεταξύ τους συζήτηση ξεκίνησε όταν ο γνωστός σεφ διαμαρτυρήθηκε έντονα στην ηθοποιό για τις σκηνές αυτές και πράγματι εκείνη του εξήγησε ότι όλο αυτό είναι μέσα στα πλαίσια του ρόλου της. Ο ίδιος της ζήτησε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εξηγήσεις και για την πολύ στενή σχέση που δείχνει να αναπτύσσει με τον Αντώνη Καρυστινό. Και πάλι η ηθοποιός εξήγησε ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία άλλου είδους σχέση ανάμεσα σε εκείνη και το συμπρωταγωνιστή της, πέραν της συναδελφικής.

Οι ίδιες πληροφορίες, πάντως, λένε ότι ο σεφ ζήτησε πιεστικά από τη σύζυγό του να μειωθούν οι ερωτικές της σκηνές, κάτι το οποίο εκείνη συζήτησε με την παραγωγή του σίριαλ, προκειμένου να αποφευχθούν κι άλλες εντάσεις.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.