Αποκλειστικό: Βέρτης vs Νίνο : Τι κρύβεται πίσω από τον ξαφνικό πόλεμο!

Δημοσιεύθηκε: 09/12/2019 21:30
Αποκλειστικό: Βέρτης vs Νίνο : Τι κρύβεται πίσω από τον ξαφνικό πόλεμο!

Ο πρόσφατος δημόσιος τσακωμός ανάμεσα στον Νίνο και τον Νίκο Βέρτη μπορεί να έχει ως αφορμή τη δήλωση του δεύτερου ότι δεν θα αναλάμβανε ποτέ ρόλο κριτή σε talent show ωστόσο η αιτία είναι άλλη. Υπάρχει πλούσιο παρασκήνιο πίσω από την κόντρα των δύο καλλιτεχνών, η ένταση της οποίας έχει προκαλέσει έκπληξη στον χώρο της showbiz, και το Spirto το αποκαλύπτει!

Όλα άρχισαν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Ο Νίνο βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική –και όχι μόνο- κατάσταση καθώς έβλεπε τον γάμο του με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη να κλονίζεται και αυτό τον είχε επηρεάσει βαθιά. Την εποχή εκείνη, ο Βέρτης που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον Νίνο, εμφανιζόταν στο YTON.

Ο τελευταίος τον προσέγγισε και του ζήτησε να τον βοηθήσει επαγγελματικά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή προκειμένου να καταστεί δυνατή η επιστροφή του στις πίστες έπειτα από μία περίοδο στην οποία ήταν ανενεργός. Δεν ήταν ο μοναδικός στον οποίο απευθύνθηκε, το ίδιο έκανε και με άλλους συναδέλφους του, προσδοκώντας τη βοήθειά τους.

Ο Νίνο πίστευε ότι ο Βέρτης είχε τον τρόπο να τον «βάλει» στο σχήμα του μαγαζιού, κάτι που επιθυμούσε διακαώς. Μάλιστα, για να τον διευκολύνει δεν είχε εγείρει σοβαρές οικονομικές απαιτήσεις. Αυτό που τον «έκαιγε» ήταν να επανέλθει στο προσκήνιο.

Δεν τον ειδοποίησε ποτέ…

Ωστόσο, οι προσδοκίες του διαψεύστηκαν. Ο φίλος του δεν τον ειδοποίησε ποτέ για να πιάσει δουλειά μαζί του.

Ο Νίνο εκτιμά ότι αδιαφόρησε. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθεί. Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν πως εκείνη την περίοδο ήταν μάλλον απίθανο ο Νίνο να συμπεριληφθεί στο σχήμα του νυχτερινού κέντρου, το οποίο είχε ήδη οριστικοποιηθεί. Υπήρχαν συμβόλαια, ρήτρες και κατά συνέπεια τα χέρια του Βέρτη ήταν –σχεδόν…- δεμένα. Όλα ήταν ήδη κανονισμένα όταν ο Νίνο χτύπησε την πόρτα του.

Στα αυτιά του, πάντως, έχουν φτάσει κάποιες φήμες σύμφωνα με τις οποίες ο Βέρτης δεν προσπάθησε ή έστω δεν προσπάθησε στον βαθμό που θα έπρεπε ώστε να υλοποιήσει την επιθυμία του. Αλήθεια ή ψέματα, ο Νίνο θεωρεί ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Βρήκε αφορμή για επίθεση

Έκτοτε, οι σχέσεις τους είναι κακές. Ο Νίνο δεν ξέχασε τα παραπάνω και τώρα βρήκε την ευκαιρία να την «πει» στον συνάδελφό του όταν εκείνος ανέφερε ότι δεν θα γινόταν ποτέ μέλος κριτικής επιτροπής σε talent show. «Με έχουν προσεγγίσει πολλές φορές για talent show. Η κουβέντα τελειώνει λέγοντάς τους ότι ‘και 10.000.000 ευρώ να μου προσφέρετε δεν θα το κάνω’. Δεν μπορώ να κρίνω κάποιον πέραν του διαλόγου. Δηλαδή, αν έχω να κάνω μια παρατήρηση, θα την κάνω χωρίς να ακούει κάποιος τρίτος», δήλωσε χαρακτηριστικά στις κάμερες ο Βέρτης κατά την έναρξη των εμφανίσεών του σε νυχτερινό κέντρο.

Ο Νίνο δεν έχασε χρόνο και αμέσως τον… έκραξε γράφοντας τα παρακάτω στο Instagram και αναφέροντας τον Βέρτη με το πραγματικό του επώνυμο που είναι Αρβανιτίδης: «Ερώτηση προς όλους τους τραγουδιστές του πλανήτη. Θα πήγαινες με δέκα μύρια σε κριτική επιτροπή να λες την άποψή σου για τραγουδιστές; Ρόμπι Γουίλιαμς: και με τα μισά πήγα. Αγκιλέρα: ναι αμέ, γιατί όχι. Νίκος Αρβανιτίδης: ούτε με δέκα μύρια. (Αυτή η πρόταση δε θα γίνει στην Ελλάδα όσο υπάρχει η ανθρωπότητα στον πλανήτη). Τιναφταρε. Καλημέρα και φιλάκια. Πέστε να με φάτε γράψτε ό,τι θέλετε δε με νοιάζει τίποτα. Λέω την άποψή μου γι’ αυτό που άκουσα. Εδώ. Δημόσια. Από πάντα. Εκτός εάν εννοούσε κάτι άλλο ο Αρβανιτίδης. Σημείωσης: Είμαι παιδί από τάλεντ σόου, και είχα κριτή τον Αντώνη Βαρδή, ο οποίος δεν έκανε κανένα παιδί να αισθανθεί άσχημα ποτέ. Τώρα… αυτοί οι εντυπωσιασμοί, σε μένα δεν περνάνε ως τηλεθεατής. Φιλάκια και καλημέρα στην παρέα»! Το ποστ συνοδευόταν από φωτογραφία με τον αριθμό 10.000.000€ …

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT