Απόστολος Γκλέτσος: Ο έρωτας δεν κρύβεται…

23 Μαρτίου 2022 13:44

Απόστολος Γκλέτσος: Ο έρωτας δεν κρύβεται...

Ο Απόστολος Γκλέτσος και Ιζαμπέλα Αρβανίτη βγήκαν βόλτα στους δρόμους της Αθήνας, πιασμένοι χέρι-χέρι.

Απόστολος Γκλέτσος: Ο έρωτας δεν κρύβεται…

Ο Απόστολος Γκλέτσος και η Ιζαμπέλα Αρβανίτη είναι ζευγάρι εδώ και καιρό, με τον ηθοποιό να έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι μεταξύ τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και ότι η σχέση τους είναι πολύ σοβαρή.

Απόστολος Γκλέτσος Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας να απολαμβάνουν τις πρωινές τους βόλτες και να κάνουν, με αυτόν τον τρόπο, ένα διάλειμμα από την πιεστική καθημερινότητά τους.

Οι δυο τους επέλεξαν άνετα outfits και συνάμα κομψά, μιας και προσέχουν πολύ την εμφάνισή τους, κάτι που φαίνεται και από κάθε κοινή τους έξοδο. Ο Απόστολος Γκλέτσος και η Ιζαμπέλα Αρβανίτη γνωρίστηκαν την άνοιξη του περασμένου έτους και από τότε παραμένουν αχώριστοι και αγαπημένοι.

Ο ηθοποιός είχε πει για την σχέση του πριν λίγο καιρό: «Στα προσωπικά μου είμαι κλεισμένος και είμαι καλά. Με έναν άνθρωπο που τα βρίσκουμε σχεδόν σε όλα κι έχουμε κατανόηση.

Απόστολος Γκλέτσος

Και επειδή δεν θέλω να κρύβομαι από τον εαυτό μου, θα σου πω ότι είμαι και σε μια ηλικία που βρίσκομαι στην «τελευταία πίστα» της ζωής». Η «τελευταία πίστα» μπορεί να είναι και η πιο μεγάλη σε διάρκεια… Πλην όμως είναι η τελευταία. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Είναι πιο ευτυχισμένος ο έρωτας στην ωριμότητα, γιατί δεν πασχίζεις να αποδείξεις πράγματα.

Δεν υπάρχουν ζήλιες, αντιπαραθέσεις, τρέλες. Ο νεανικός έρωτας είναι μια τρέλα. Δεν τον ευχαριστιέσαι. Καβγάδες επί καβγάδων, για ψύλλου πήδημα. Δεν περνάς καλά. Στην ωριμότητα δεν υπάρχει αυτό. Και δεν το λέω μιλώντας για μένα, γιατί εγώ δεν ήμουν ποτέ του έρωτα.

Εμένα δεν μου άρεσαν καθόλου οι καβγάδες. Ποτέ. Δεν περνούσα καλά και ίσως γι΄ αυτό δεν ήμουν ποτέ του έρωτα. Τώρα ζω μια ερωτική αγάπη. Σε αυτή τη φάση, το μόνο που θες είναι να βλέπεις τον άλλον να

Απόστολος Γκλέτσος

χαμογελάει, να μην τον κάνεις να υποφέρει, να μη θες να τον πατήσεις κάτω, ούτε να κάνεις… στρατηγική ποιος θα πάρει πρώτος τηλέφωνο και ποιος θα τσαλακώσει πρώτος τον εγωισμό του.

Δεν έχω αρνηθεί τον έρωτα, φυσικά. Και τώρα υπάρχει, αλλά χωρίς τα άσχημά του. Χωρίς να χρειάζεται να κάνω τζιριντζάντζουλες για να γραδάρω εάν εγώ είμαι το κέντρο του κόσμου, όπως γινόταν παλιά.

Τα νιάτα είναι μόνον έκρηξη. Είναι πολύ κτητικά. Τον θες τον άλλον για να τον εξουσιάζεις. Δεν είναι ωραίο αυτό». «Όσο ωριμάζουμε…» «Δεν θα ήμουνα μαζί της αν δεν ήμουν συνειδητοποιημένος. Δεν θα μου ενέπνεε τον «έρωτα μια τρελή, στην ηλικία που είμαι. Μου έχουν τύχει τρελές, που ίσως να με ενέπνευσαν εμφανισιακά. Όμως, στα πέντε λεπτά είχα φύγει…

Όσο ωριμάζουμε, ηρεμούμε κιόλας. Όπως επίσης ότι υπάρχουν και μυστικά για μια καλή σχέση, παρότι λέγεται το αντίθετο.

Εγώ έχω βρει το δικό μου κλειδί και είναι ένα: Δεν κάνεις αυτά που δεν θέλεις να σου κάνουν. Όταν είσαι σε μια σχέση, και τώρα που είμαι στα 55 το ξέρω καλά, δεν πρέπει να κάνεις αυτά που δεν θέλεις να σου κάνουν.

Δεν θέλω να κερατώνει η σύντροφος μου. Θέλω να μην με κερατώνει, αλλά και να μη δίνει δικαιώματα. Κανένα δικαίωμα. Δεν μου αρέσει η σύντροφός μου να δίνει δικαιώματα φλερτ και να…

παίζει τριγύρω, όχι όταν τη συνοδεύω φυσικά, αλλά και όταν είναι μόνη της. Αυτό θέλω. Το ίδιο άλλωστε κάνω κι εγώ. Επίσης, δεν θα ζηλέψω ποτέ. Δεν θα κάνω ποτέ σκηνή γιατί κοίταξες κ.λπ. Θα δώσω ίσως μια ευκαιρία και μετά τέρμα. Και είμαι σίγουρος ότι αν το κάνω εγώ αυτό, η σύντροφός μου δεν θα δώσει καν δεύτερη ευκαιρία.” Είπε.