Απόστολος Γκλέτσος: «Άνοιξε η γη κάτω από τα πόδια μου, φοβήθηκα τον θάνατο»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Νοεμβρίου 2022 10:40

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος δεν δίστασε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η δική μας οικογένεια» που προβάλλει το Οpen, άνοιξε την καρδιά του και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη φάση της ζωής του.

Επίσης, αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα κάνει ποτέ την αυτοβιογραφία του και έκανε ειδική μνεία στην περιβόητη δήλωσή του για το ψάρι που ψήνεται και από τις δυο πλευρές.

«Είμαι σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου, όπως όλοι οι Έλληνες αλλά υπάρχουν και χειρότερα. Λίγο παραπάνω άλλοι πολεμάνε. Η ζωή πάντα έχει καμπύλες…. Η πιο δύσκολη καμπύλη της ζωής μου αφορούσε στην υγεία μου και έγινε αμέσως μετά από κάτι πολύ σπουδαίο και πολύ σημαντικό.

Έγινα πατέρας και λίγους μήνες μετά είχα το πρόβλημα με την καρδιά. Άνοιξε η γη κάτω από τα πόδια μου. Βεβαίως και φοβήθηκα τον θάνατο», εξομολογήθηκε ο Γκλέτσος στην εκπομπή «Εμείς».

Για τους ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν τελειώσει σχολή υποκριτικής εντούτοις μπαίνουν σε αυτόν τον χώρο, σημείωσε: «Είναι απάνθρωπο και αντιιδεολογικό να αρνηθώ να συνεργαστώ με κάποιον ηθοποιό που θα μου φέρουν… Σε συνεργασίες μου δεν έχω περάσει άσχημα, σηκώνομαι και φεύγω. Έχω φύγει από δουλειά στο θέατρο γιατί ήταν βαρετός ο σκηνοθέτης».

Σε άλλο σημείο, ο πρωταγωνιστής ανέφερε: «Δεν θα έκανα με τίποτα την αυτοβιογραφία μου. Ποτέ. Ό,τι κοροϊδεύουμε θα κάνουμε; Στο σπίτι μου δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία.

Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να μη θέλουν να τους εμπλέξω… Μπορώ να τρελαθώ με αυτά τα πράγματα. Είναι ξεφτίλα αυτό, μεγάλη».

Όσο για την πολυσυζητημένη φράση του ότι «ψήνει το ψάρι και από τις δυο πλευρές», είπε: «Ήταν μια δήλωση ακραία πατρική, σοβαρή, πολιτική και νομίζω ότι έπρεπε να ειπωθεί από κάποιον σαν κι εμένα».