Απόστολος Γκλέτσος: επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι μετά από 11 χρόνια

Δημοσιεύθηκε: 10 Μαΐου 2021 21:15
Απόστολος Γκλέτσος: επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι μετά από 11 χρόνια

Μετά από 11 χρόνια απουσίας από τις θεατρικές παραστάσεις, ο Απόστολος Γκλέτσος κάνει μια δυναμική επιστροφή σε ένα έργο του ανατρεπτικού θεατρανθρώπου, Ντάριο Φο.

Απόστολος Γκλέτσος: επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι μετά από 11 χρόνια

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, έντεκα χρόνια μετά την τελευταία παράσταση στην οποία είχε συμμετάσχει, στο θεατρικό έργο του Τένεσι Ουίλιαμς, «Τριαντάφυλλο στο Στήθος». Με το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, αλλά και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις στις σειρές του Αντρέα Γεωργίου, «Τατουάζ» και «8 Λέξεις». Ο Απόστολος Γκλέτσος επιστρέφει στα αθηναϊκά θέατρα τον χειμώνα του 2021.

Συγκεκριμένα, θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τη Μπέσσυ Μάλφα στην κωμωδία του Ντάριο Φο, «Δεν πληρώνω, Δεν πληρώνω». Το οποίο θα ανέβει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από τον Δημήτρη Μυλωνά. Μαζί τους θα είναι ο Γιώργος Σουξές, η Κατερίνα Τσάβαλου, ο Τόνυ Δημητρίου και ο Θοδωρής Ρωμανίδης.

Να θυμίσουμε ότι το θεατρόφιλο κοινό πρωτογνώρισε την καυστική αυτή κωμωδία από τον θίασο του Στέφανου Ληναίου και της Έλλης Φωτίου. Η παράσταση είχε παιχτεί για τρεις σεζόν. Και για άλλες ακόμη στη συνέχεια μετρώντας συνολικά 1700 παραστάσεις. Μάλιστα την πρώτη χρονιά το έργο παρακολούθησε κι ο ίδιος ο Ντάριο Φο. Είχαν έρθει με την σύζυγό του ,Φράνκα Ράμε, ως προσκεκλημένοι.