Απόστολος Γκλέτσος – Ιζαμπέλα Αρβανίτη: Παντού μαζί και ερωτευμένοι!

16 Μαρτίου 2022 18:31

Απόστολος Γκλέτσος: Ο έρωτας δεν κρύβεται...

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Απόστολο Γκλέτσο και την Ιζαμπέλα Αρβανίτη σε νέα έξοδό τους στο Σύνταγμα όπου απόλαυσαν τον καφέ τους και την βόλτα τους

Απόστολος Γκλέτσος – Ιζαμπέλα Αρβανίτη: Παντού μαζί και ερωτευμένοι!

Πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει ότι ο Απόστολος Γκλέτσος είναι ζευγάρι με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη.

Όπως σας είχε αποκαλύψει πρώτο το iciao.gr ο γοητευτικός ηθοποιός και η Σιδηρά Κυρία  τον τελευταίο καιρό είναι μαζί.

Στην αρχή κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όμως όσο περνάει ο καιρός δεν κρύβονται, με τις κοινές τους εμφανίσεις να είναι πολλές. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μοιράζονται πια και την ίδια στέγη.

Ο Απόστολος Γκλέτσος είχε αναφέρει ότι είναι ερωτευμένος στη εκπομπή «Όλα Γκουντ»:

«Είμαι καλά, είμαι με μια γυναίκα. Σκάρτο χρόνο. Είναι εκτός χώρου και είμαστε καλά. Είμαστε σοβαρά, δεν είναι σάχλα» είχε πει χαρακτηριστικά.

Τότε είχε αποφύγει να πει το όνομα της αγαπημένης του, αλλά η παραδοχή του ότι έκανε διακοπές στην Ύδρα όπου η Ιζαμπέλα Αρβανίτη έχει το εξοχικό της και είναι το λατρεμένο νησί της επιβεβαίωσε το ειδύλλιο.

Και αυτό το «είμαστε σοβαρά» δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι ανάμεσά τους υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Ένας έρωτας που δεν αποκλείεται να τους οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι δύο τους μπορεί πάνω σε αυτό το θέμα να μη λένε απολύτως τίποτα, αλλά είναι κοινό μυστικό ότι κάνουν σχέδια γάμου.

Και οι δύο άλλωστε νιώθουν το ίδιο έτοιμοι για το μεγάλο βήμα στη σχέση τους και το ίδιο σίγουροι.

“Φαίνεται ο ένας βρήκε στον άλλον το άλλο του μισό”, λέει ο πολύς στενός φιλικός κύκλος που γνωρίζει για το love story της κοσμικής Αθήνας.

Η Ιζαμπέλα Αρβανίτη υπήρξε πρώην ιδιοκτήτρια του Νοσοκομείου «Υγεία» και πλέον ασχολείται με τη ναυτιλία, είναι μια δυναμική επιχειρηματίας και μητέρα ενός παιδιού.

Χέρι – χέρι στο Σύνταγμα

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι στο Σύνταγμα. Οι δυο τους απόλαυσαν τον καφέ τους και την βόλτα τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Ιζαμπέλα Αρβανίτη ήταν πιο σικ από ποτέ φορώντας ένα μαύρο ζιβάγκο συνδυάζοντάς το με ένα καστόρινο παντελόνι σε καφέ χρώμα. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με μια καφέ γούνα και καφέ μποτάκια.