Αποκλειστικό iciao.gr: Απόστολος Γκλέτσος και Ιζαμπελα Αρβανίτη: Ερωτευμένοι στο Αίγιο (Αποκλειστικές φωτογραφίες)

31 Οκτωβρίου 2021 09:00

Πρώτοι είχαμε γράψει για την μίνι απόδραση που  έκαναν ο  Απόστολος Γκλέτσος και την Ιζαμπέλα Αρβανίτη στην ιδιαίτερη πατρίδα της

το Αίγιο. Και τώρα σας παρουσιάζουμε τις φωτογραφίες που πιστοποιούν ότι το iciao επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά με το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Το ζευγάρι με αφορμή την Εθνική επέτειο κατάφερε να ξεκλέψει χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να αποδράσει, όχι σε κάποιο κοσμικό στέκι αλλά στο Αίγιο.

Το ζευγάρι τις πρώτες μέρες απέφυγε να κάνει κοσμικές εμφανίσεις. Αλλά χθες ο καιρός το επέτρεπε και βγήκαν  για καφέ σε ένα από τα στέκια της πόλης που μόνο απαρατήρητοι δεν πέρασαν από τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών αλλά και των φωτογράφων.

Στην παρέα τους ήταν και η αδερφή της Ιζαμπέλας Αρβανίτη, ενώ μετά η παρέα συνέχισε τη βόλτα προκειμένου να απολαύσουν μεζέδες και φαγητό.

Η κίνηση του αυτή δεν ήθελε και πολύ για να πυροδοτήσει τις φήμες ότι τα πράγματα σοβαρεύουν. Και μπορεί να μην φτάσουν σύντομα στα σκαλιά της εκκλησίας όμως είναι σίγουρο ότι τα αισθήματα τους είναι βαθιά. Και κανείς δεν αποκλείει ένα ακόμη στεφάνι και για τους δυο.

Ωστόσο όπως θέλουν οι πληροφορίες, ο Απόστολος Γκλέτσος πιστεύει πολύ στον θεσμό της οικογένειας. Και γι’ αυτό δεν θα μπορούσε να μην έρθει κοντά με τα αγαπημένα πρόσωπα της συντρόφου του.

Αν και κοσμικοί και οι δυο, εδώ και έναν χρόνο που έχουν γίνει ζευγάρι αποφεύγουν τα κοσμικά στέκια και τις εξόδους. Θέλοντας να περνούν περισσότερο χρόνο είτε μόνοι είτε με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μετά την αποκαλυψη του iCiao και αφού εδαν ότι η σχέση τους έχει γερές βάσεις αποφάσισαν να κάνουν την πρώτη δημόσια εμφάνιση στο Ηρώδειο. Τραβώντας πάνω τους όλα τα φλας και τα βλέμματα στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου.

 

Φωτογραφίες: Δημήτρης Περδίκης