Απόστολος Γκλέτσος: Οι εκλογές, η «παράκρουση του λαού» και ο έρωτας!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Μαΐου 2023 12:22

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για τα αποτελέσματα των εκλογών, για την τηλεόραση και για τον έρωτα.

Ο ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» του MEGA και εξέφρασε την άποψη ότι στις εκλογές δεν συνετρίβη ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο ελληνικός λαός.

Και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συνετρίβη. Συνετρίβη ο ελληνικός λαός, ξεγελάστηκε και έπαθε μία ομαδική παράκρουση. Δεν ψηφίστηκε η ΝΔ αλλά η πολιτική Μητσοτάκη και μίας παρέας ανθρώπων που εμένα με τρομάζει», είπε αρχικά.

«Σίγουρα, από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν πράγματα που έπρεπε να γίνουν καλύτερα, κυρίως στο επικοινωνιακό κομμάτι. ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Τσίπρα δεν υπάρχει. Ο Τσίπρας είναι εκεί. Ενδεχομένως επειδή αυτά που έρχονται είναι ‘Αρμαγεδών’, τον Τσίπρα τον φύλαξε ο θεός».

Αναφορικά με το γεγονός πως σε προεκλογική ομιλία του Τσίπρα φώναζε «Να τος ο πρωθυπουργός», ο Γκλέτσος είπε πως είναι με τον Τσίπρα και τον πιστεύει.

«Δεν είμαι κανένα παιδάκι που κάνω κάτι απερίσκεπτα. Είμαι με τον Τσίπρα γιατί τον πιστεύω. Τώρα τον πιστεύω ακόμα περισσότερο γιατί κατάλαβα ότι δεν είναι διαπλεκόμενος.

Μπορεί η πτώση του να έχει αντίκτυπο και στις περιφερειακές εκλογές, θα θέσω όμως, υποψηφιότητα ό,τι και να γίνει».

Ο Γκλέτσος είπε πως επειδή έχει τη δική του αυτοδιοικητική ταυτότητα, πιστεύει ότι ο κόσμος της Στερεάς Ελλάδας θα τον εμπιστευτεί στις περιφερειακές εκλογές ενώ αναφέρθηκε και στην τηλεόραση.

«Αν ο κόσμος στις περιφερειακές εκλογές δεν με ψηφίζει, θα συνεχίσω τη ζωή μου. Εγώ βοσκός και αγρότης γεννήθηκα και βοσκός θα πεθάνω.

Τηλεόραση κάνω για βιοποριστικούς λόγους και επειδή είναι μία τέχνη που αγαπώ.

Η Σοφία Αλιμπέρτη στον ρόλο της παρουσίασης είναι πολύ καλή, αν και ‘’γούσταρα’’ να παίξουμε μαζί γιατί είναι εξαιρετική ηθοποιός. Στην τηλεόραση έκανα πολλούς φίλους αλλά ξεχωρίζω κάποιους, δεν έχω ‘’χαλαστεί’’ ποτέ με κανέναν».

Ο Γκλέτσος μίλησε και για τον Γιώργο Κιμούλη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Ο Λιγνάδης δεν υφίσταται πλέον ούτε για το θέατρο ούτε για την κοινωνία. Δεν θα έπαιζα με τον Κιμούλη. Δεν θέλω να ‘βαραίνει’ η ψυχή μου. Σε αυτήν την ηλικία, τη θέλω ήρεμη.

Θα προτιμούσα να κάτσω σε μία γωνίτσα και να μην ασχοληθώ με τίποτα, παρά να εμπλακώ σε καταστάσεις για το ποιος έχει μεγαλύτερη αξία».

Αναφερόμενος στους ρόλους του, είπε πως δεν υπήρχε κάποιος που ονειρευόταν αλλά αυτό που επιθυμούσε ήταν συμμετοχές σε δουλειές που θα περνάει τέλεια.

«Αυτό μου το πρόσφερε ο Σταμάτης Φασουλής. Ό,τι και να έκανε, κατάφερνε να έχουμε κόσμο και να… λαδώνει το εντεράκι μας. Αν μου πρότειναν να συμμετάσχω σε κριτική επιτροπή θα το έκανα γιατί τα λεφτά είναι εύκολα, αν και δεν σκαμπάζω γρι.

Χαίρομαι για την επιστροφή του ‘Τμήματος Ηθών’, ήταν η αγαπημένη μου σειρά.  Όταν είμασταν πιτσιρικάδες στα γυρίσματα κάναμε ό,τι βλακεία μπορείς να σκεφτείς που θα μπορούσε να τον εκθέσει, ποτέ δεν μας είπε κουβέντα ο Μανούσος Μανουσάκης.

Αυτά που ακούμε στον χώρο μας για χειροδικίες δεν υπήρξαν ποτέ σε δουλειές με τον Μανούσο. Με τα δικαιώματα που δίναμε στα γυρίσματα, δεν έλεγε κουβέντα, αν και θα έπρεπε να μνας είχε πετάξει στη θάλασσα».

Τέλος, για τον έρωτα είπε: «Ας ερωτευτεί και κανένας άλλος, τώρα είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε τα ‘παπούτσια’ μας. Το κεφάλαιο έρωτας έχει κλείσει για εμένα».