Απόστολος Γκλέτσος: «Πετάχτηκαν αγριογούρουνα και έφερε τούμπες το αγροτικό μου»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Αυγούστου 2022 17:13

Ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε ότι κατά το παρελθόν είχε ατύχημα, το οποίο προκλήθηκε από αγριογούρουνα που πετάχτηκαν μπροστά του ενώ οδηγούσε.

Για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα αγριογούρουνα και τα ατυχήματα που προκαλούν, μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Με την ιδιότητα του επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Στερεάς Ελλάδος, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Alpha Τώρα».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μεγάλη έκταση που έχει λάβει το πρόβλημα αλλά και στο πώς πρέπει να κινούνται οι οδηγοί ώστε να αποφύγουν τον κίνδυνο.

«Πρόκειται για ένα πρόβλημα που κάθε χρόνο γίνεται και πιο μεγάλο και πιο τραγικό. Έχουμε βιώσει και θανάτους ανθρώπων λόγω αγριογούρουνων», είπε αρχικά ο Γκλέτσος.

Στη συνέχεια, μίλησε για την προσωπική του εμπειρία από τροχαίο ατύχημα που είχε με αγριογούρουνα.

Σχετικά με αυτό είπε: «Και εγώ ο ίδιος βίωσα μια τέτοια κατάσταση όταν οδηγούσα το αγροτικό μου, το οποίο ανατράπηκε γιατί βγήκαν μπροστά μου αγριογούρουνα.

Όμως, η Πολιτεία πρέπει να το δει με τους κατάλληλους επιστήμονες, κτηνιάτρους κ.α.

Μήπως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάποιες παγίδες ή μήπως να παραταθεί η κυνηγετική περίοδος για τα συγκεκριμένα ζώα».

Τέλος, ο ηθοποιός τόνισε: «Ειδικά όποιος οδηγεί μηχανή διατρέχει πολύ μεγάλο κίνδυνο κυρίως το βράδυ. Να προσέχουν όλοι οι οδηγοί, να έχουν χαμηλές ταχύτητες.

Σκεφτείτε ότι βλέπουμε αγριογούρουνα ακόμη και στις πλατείες των χωριών. Στον δήμο Στυλίδας έχουν γίνει περίπου πέντε με δέκα ατυχήματα.

Εγώ ήμουν ένα από αυτά. Πετάχτηκαν δύο – τρία αγριογούρουνα, είχε βρέξει, δεν είχα καλά ελαστικά και έφερε τρεις – τέσσερις τούμπες το αγροτικό μου.

Έκανα όλους τους λάθους χειρισμούς».

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε πρόσφατα ο Γκλέτσος με τη σύντροφό του, Ιζαμπέλα Αρβανίτη και την 20χρονη κόρη του, Βαλίσια.

Ο γνωστός ηθοποιός που έχει βρει τον έρωτα τον τελευταίο χρόνο στο πρόσωπο της Ιζαμπέλας Αρβανίτη, προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ και γι’ αυτό οι φορές που τους έχουμε δει να εμφανίζονται μαζί είναι ελάχιστες.