Απόστολος Γκλετσος: σοβαρεύουν τα πράγματα με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη (αποκλειστικό ρεπορτάζ)

Δημοσιεύθηκε: 27 Οκτωβρίου 2021 20:45
Απόστολος Γκλετσος: σοβαρεύουν τα πράγματα με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη (αποκλειστικό ρεπορτάζ)

Μίνι απόδραση για τον Απόστολο Γκλέτσο και την Ιζαμπέλα Αρβανίτη στην ιδιαίτερη πατρίδα της το Αίγιο. Το ζευγάρι με αφορμή την Εθνική επέτειο κατάφερε να ξεκλέψει χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να αποδράσει όχι σε κάποιο κοσμικό στέκι αλλά στο Αίγιο. Αν και κοντινός προορισμός στην Αθηνα για την Ιζαμπέλα σημαίνει τόσα πολλά αφού εκεί συνεχίζει να μένει η αδερφή της και εχει ισχυρούς δεσμούς με την οικογένειά της.

Ο Απόστολος Γκλέτσος είχε αναφερθεί ανοιχτά στην προσωπική του ζωή στην εκπομπή «Όλα Γκουντ». Τότε είχε πει για τη νέα του σύντροφο: «Είμαι καλά, είμαι με μια γυναίκα. Σκάρτο χρόνο. Είναι εκτός χώρου και είμαστε καλά. Είμαστε σοβαρά, δεν είναι σάχλα».

Η κίνηση του αυτή δεν ήθελε και πολύ για να πυροδοτήσει τις φήμες ότι τα πράγματα σοβαρεύουν και μπορεί να μην φτάσουν σύντομα στα σκαλιά της εκκλησίας όμως είναι σίγουρο ότι τα αισθηματα τους είναι βαθιά και κανείς δεν αποκλείει ένα ακόμη στεφάνι και για τους δυο. Ωστόσο όπως θέλουν οι πληροφορίες ο Απόστολος Γκλέτσος πιστεύει πολύ στον θεσμό της οικογένειας και γι’ αυτό δεν θα μπορούσε να μην έρθει κοντά με τα αγαπημένα πρόσωπα της συντρόφου του.

Αν και κοσμικοί και οι δυο, εδώ και ενα χρόνο που έχουν γίνει ζευγάρι αποφεύγουν τα κοσμικά στέκια και τις εξόδους, θέλοντας να περνούν περισσότερο χρόνο είτε μόνοι ειτε με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Advertisement

Μετά την αποκαλυψη του Ciao και αφού εδαν ότι η σχέση τους εχει γερές βάσεις αποφάσισαν να κάνουν την πρώτη δημόσια εμφάνιση στο Ηρώδειο τραβώντας πάνω τους όλα τα φλάς και τα βλέμματα στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου.

 

Advertisement