Απόστολος Γκλέτσος: «Την τηλεόραση την αγαπώ αλλά την κάνω για βιοπορισμό»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

31 Ιανουαρίου 2023 10:50

O Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο ηθοποιός και πολιτικός Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» του ΜEGA και ήταν αποκαλυπτικός.

Ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης είχε ξεχωρίσει τον Γκλέτσο βλέποντας τον να συμμετέχει στη σειρά «Φάκελος Αμαζών» ως κομπάρσος.

Ο ίδιος, ο Γκλέτσος πιστεύει για την πορεία του στην ηθοποιία πώς υπήρξε «πολύ τυχερός». Εκτός από την ηθοποιία, τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με τα κοινά.

Για την πορεία του στην ηθοποιία κατά το παρελθόν, ανέφερε: «Όταν βλέπω πλάνα, είναι σαν να μην τα έζησα εγώ. Δεν αισθάνομαι τίποτα, είναι στο παρελθόν και αποτελούν μνήμες και προχωράω παρακάτω. Κάθε μέρα, για εμένα, είναι μία νέα μέρα και μία νέα ζωή».

Σχετικά με την πορεία που έχει διαγράψει στον πολιτική στίβο και τη θέση του δημάρχου στο δήμο Στυλίδας, που είχε, σχολίασε: «Θα πρέπει κάποιος να έχει διατελέσει πρώτα δημοτικός σύμβουλος και μετά να διεκδικήσει την δημαρχία, αλλιώς, κατά την γνώμη μου, θα αποτύχει».

Ο Γκλέτσος θυμήθηκε ότι τον πρώτο καιρό που ανέλαβε τα καθήκοντά του, ένιωθε μεγάλη ανασφάλεια και για αυτό έκανε από τις πέντε η ώρα το πρωί επιθεωρήσεις στο δήμο.

«Την τηλεόραση την αγαπώ αλλά την κάνω για βιοπορισμό», παραδέχθηκε με ειλικρίνεια σε άλλο σημείο και πρόσθεσε «στο χώρο της πολιτικής νιώθω ότι ανθίζω, αυτό είναι που μου αρέσει».

Αναφορικά με την κόρη του, ο πρωταγωνιστής αποκάλυψε ότι η ίδια επιθυμεί να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία αλλά και παράλληλα παρακολουθεί τις σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

«Έχω κλάψει για πολλά πράγματα στην ζωή μου, με ενοχλεί πολύ η αδικία», τόνισε σε άλλο σημείο.

Καταλήγοντας, ο Γκλέτσος ανέφερε σχετικά με την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια: «Είναι μία εξίσωση. Το πώς μπορεί να αναπτυχθεί η Στερεά Ελλάδα είναι μία πανεύκολη εξίσωση. Η εξίσωση αυτή λέει: μίζα, ρεμούλα, αν βγάλει αυτή την παράμετρο από την εξίσωση, τότε όλα πάνε κατ’ ευχήν».