Απόστολος Καμιτσάκης: «Ήμουν σε μια ακρόαση και μου ζητήθηκε γυμνό ενώ δεν έστεκε, χωρίς λόγο»

Δημοσιεύθηκε: 15 Απριλίου 2021 17:15
Απόστολος Καμιτσάκης: «Ήμουν σε μια ακρόαση και μου ζητήθηκε γυμνό ενώ δεν έστεκε, χωρίς λόγο»

Ο ηθοποιός Απόστολος Καμιτσάκης μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2Night Show.

Απόστολος Καμιτσάκης: άνοιξε την καρδιά του για τον ρόλο του παπά που ενσαρκώνει στο «Καφέ της Χαράς», την πολύτεκνη οικογένειά του. Επίσης για τις σπουδές στην Πληροφορική, που εγκατέλειψε για χάρης της υποκριτικής, τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε σε μια ακρόαση για ταινία μίλησε στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη. Ο παπάς από το Κολοκοτρωνίτσι μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2 Night Show.

«Κατέβηκα το 2014 στην Αθήνα για να σπουδάσω θέατρο, όταν ήμουν 28 χρόνων. Ως τότε σπούδαζα Πληροφορική και την παράτησα. Σκέφτηκα να κάνω κάτι που μου αρέσει κι ας πεινάσω. Με την πληροφορική θα πεινούσα σίγουρα και δεν θα μου άρεσε», αποκάλυψε ο Απόστολος Καμιτσάκης.

Αποκάλυψε ένα περιστατικό που του έχει συμβεί σε ακρόαση για ρόλο.

«Έχω βγει να μιλήσω για αυτό αλλά δεν συγκρίνεται με την εμπειρία άλλων παιδιών. Ήμουν σε μια ακρόαση και μου ζητήθηκε γυμνό ενώ δεν έστεκε, χωρίς λόγο. Μου είπε αν θέλεις αλλά το πήγαινε προς τα εκεί συνέχεια. Δεν ήρθα σε αντιπαράθεση μαζί του, δεν έδωσα σημασία. Με βλέπεις πρώτη φορά, δεν γίνεται να μου το ζητάς σε μια ακρόαση. Ήμασταν οι δυο μας. Ήμουν τυχερός γιατί ήμουν 31. Λέω τι λέει τώρα αυτός; Δεν έδωσα καν σημασία, έκανα αυτά που έπρεπε να κάνω».

Όσο για τον ρόλο του παπά στη σειρά Το καφέ της Χαράς, αποκάλυψε πως όταν τον ενημέρωσε ο Χάρης Ρώμας για αυτή τη θέση του φάνηκε πως ο ρόλος αυτός θα είχε πολύ ενδιαφέρον.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.