Απόστολος Λύτρας: «Θα ήταν προτιμότερο για τον Θέμη Αδαμαντίδη να ζητήσει μια συγγνώμη»

Συντάκτης: Newsroom

4 Ιουλίου 2022 11:00

Θέμης Αδαμαντίδης: Βίντεο – ντοκουμέντο με την πρώην σύντροφό του να πέφτει θύμα βιαιοπραγίας

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μίλησε στην πρωινή εκπομπή του μήνα και την Ελεονώρα Μελέτη και την υπόθεση της κακοποίησης της πελάτισσας του από τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Ο Απόστολος Λύτρας ήταν ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στον τραγουδιστή καταγγέλλοντας τον για κακοποιητικη συμπεριφορά ενώ ο ίδιος οπως υποστηρίζει δεν έχει ζητήσει ούτε συγνώμη από τη σύντροφό του για τα όσα έχει υποστεί από εκείνον

«Την έβαλε μέσα στο αυτοκίνητο και τη χτύπησε άσχημα» προσέθεσε και τόνισε πως έχει επαναληφθεί παλαιότερα αυτού του είδους η συμπεριφορά. «Οι άνθρωποι με κακοποιητική συμπεριφορά, δεν είναι βίαιοι 24 ώρες το 24ωρο, απλά κάποιες στιγμές ξεφεύγουν και γίνονται κακοποιητικοί.

Αυτά γίνονται ως αντίποινα. Από ‘κει και πέρα ο κόσμος έχει τη νοημοσύνη και την παιδεία να καταλάβει τι βλέπει και τι συμβαίνει.

Θα ήταν προτιμότερο και για τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη να ζητήσει μια συγνώμη και μια βοήθεια για κάποια θέματα τα οποία του συμβαίνουν»

Νωρίς σήμερα το πρωί ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης ύστερα από τη μήνυση που κατέθεσε η σύντροφος του για κακοποίηση